Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Designers Radar: Владимир Каралеев

30/01/2018

Designers Radar: Владимир Каралеев

This post is also available in: Английски Френски

Покрай Berlin Fashion Week нямаше как да не ви срещна и с един от големите любимци на германската и международна модна сцена – дизайнерът Владимир Каралеев.

От години следя модата, която сътворява и изключително много харесвам новаторския му поглед, смелите идеи, играта на контрасти в материите и усещането за лекота и непринуденост – убедете се сами тук. Ето какво ми разказа той при нашата неотдавнашна среща:

Styleinspiratrice:Какво те вдъхновява през 2018?
Владимир Каралеев: Креативният процес като цяло винаги е бил най-голямото вдъхновение за мен, така ще е и през 2018.

SI:Модата трябва да бъде устойчива, защото…
ВК: Защото трябва да бъде наше задължение като човешки същества да бъдем разумни и отговорни със своето отношение към околната ни среда. Не сме сами тук на земята и трябва да се замисляме за последиците, които причиняваме с начина на живот, който водим, например начина, по който консумираме мода.

Любимото ти занимание:
Да творя!

Твоята идея за щастие:
Пътешествие

Любим цвят:
Синьо


Най-големият лукс за теб е:
Време и приятели

Твоята идея за елегантност:

За мен елегантността е скрита в интелекта. Елегантността няма нищо общо с мода, по-скоро с начина, по който намираме и взимаме решения за това как изглеждаме, как мислим и кои сме ние.

#aw1819

A post shared by Vladimir Karaleev (@vladimirkaraleev) on


Твоята тайна за стил:
Бъди креативен, в начина по който изглеждаш под напрежение да направиш избор за минимално време. Най-добрите решения се взимат, когато трябва да гониш срокове!

 

Какво трябва да носим през 2018?
Няма забрани в модата в момента. Всичко е толкова демократично, може би трябва точно това да използваш – обличай се, както се чувстваш, прави го за себе си, не за останалите. А това което обличаш, недей да изхвърляш през 2019, намери начин да го дариш или препродадеш. Нямаме нужда от още повече ненужен боклук на земята!

 

Снимки: Мартина Тодорова

62

Written by:4 comments
  1. Чудесни интервю, Ванче! Беше ми интересно да го прочета а и той звучи като интересен човек, като чета за него и ми идва на ум израза - he has his priorities straight

    • Vanina

      Благодаря ти, Рали! Много се радвам, че ти е допаднало. Наистина, много е вдъхновяващ, земен и идеен- нямам търпение да видя следващата му колекция!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*