Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

За ботушите и дългите поли

03/12/2017

За ботушите и дългите поли

This post is also available in: Английски

Ето, че дойде време отново да извадим ботушите. Тази година заложих на класически модел с интересно допълнение. А в днешната публикация реших да ги съчетая с актуалните за сезона дълги поли.

Истината е, че зимата далеч не е любимият ми сезон. Затова, имам малки трикове, които ми помагат да го преживея по-леко. Един от тези трикове е изборът на хубави дрехи и обувки, които да повдигат духа и настроението ми. За настоящия сезон си избрах класически кавалерийски ботуши в черно от любимата ми марка Högl. Това, което веднага ме спечели, освен, че са супер удобни, е и масивната верига, която допълва силуета им. Според мен са супер добро попадение, защото практически могат да се носят абсолютно навсякъде и стоят еднакво добре, както с поли и рокли, така и с панталони.

Те са допълнени от дълга пола и бомбър в металически десен на талантливата дизайнерка Ива Григорова. Тя е от тези млади хора, които много прецизно, със знания и умения, както за мода и тенденции, така и чисто технологично, създават качествени и уникални модели. Впрочем, познавам Ива още от времето, когато направихме конкурса Le T de style, а тя беше единият победител в него. Полата и бомбърът са част от колекцията й Heart of glass. Колекция, вдъхновена от три поколения бунтарки от Ню Йорк, заедно с препратки към Париж и силуетите на Диор. Доста готино, нали? 🙂

За мен беше интересен експеримент да съчетая различните части, докато се получи едно цяло, базирано на контрастите.

Вие бихте ли пробвали подобна комбинация?

 

За предстоящите изяви на Ива, следете фейсбук страницата ми. Ботушите на Högl можете да намерите тук.

Снимки: Мартина Тодорова

32

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*