Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized Uncategorized @bg Лайфстайл Лукс

Усещане за класа по Том Форд

30/11/2017

Усещане за класа по Том Форд

This post is also available in: Английски

За мен Том Форд винаги е бил символ на абсолютния стил и класа в мъжко лице. Едноименна марка, в която всяка идея носи усещане за лукс и изключителност.

 

От години харесвам парфюмите на този бранд, защото са разпознаваеми, ярки и трайни. Затова, когато ме поканиха да споделя мнение за един от най-новите аромати, приех с интерес. И понеже в последно време получавам критики, че не пиша за мъже, днес използвам случая да поправя този пропуск. Обещавам тържествено, че ще има повече публикации, насочени към господата.

Noir Anthracite е аромат, който не остава незабелязан, аромат на контрастите. Отне ми време да създам този разказ, защото исках да не бъде просто текст и кадри на парфюма, а да носи енергията на живия живот.


Знам, че изборът на парфюм е нещо супер лично и много субективно. Замислих се с кого бих свързала този парфюм, какъв стил на живот и излъчване ми напомня. Ето защо, поканих Здравко – човек, когото познавам от години и който според мен се вписва много точно в историята тук.

 

За мен Noir Anthracite е усещане за света на бизнеса, на бързите решения, на високите обороти, на динамиката, на успеха и същевременно – на умението да се радваш на живота и на неговото многообразие, както и да оценяваш неговите контрасти. Аромат на контрасти, които се виждат и в дизайнерското решение за флакона, символизиращ светлината в нощта.

Лично аз смятам, че ако един парфюм не се тества върху кожата, трудно може да се добие представа от описанието му. Все пак, за да ви дам идея, ето и съставките на Noir Anthracite:

  • Връхни нотки: бергамот, сечуански пипер, джинджифил
  • Сърцевина: тубероза и жасмин самбак
  • Базови нотки: кедър, сандалово дърво, макасар

 

 

А вие свързвате ли ароматите с истории, случки, конкретни хора?

Имам и специална изненада за вас – в Инстаграм профила ми можете да спечелите аромата. Достатъчно е да кликнете на снимката отдолу, за да видите регламента за участие. Успех!

 

 

#TFNOIRANTHRACITE ИГРА: Спечелете новия аромат на Том Форд Noir Anthracite. За целта е необходимо да: ▶Следвате @styleinspiratrice в Инстаграм ▶ Харесате тази публикация ▶ Да тагнете в коментар мъж, който ви вдъхновява Играта се провежда от 30.11 до 23.59ч. на 04.12.2017г. На случаен принцип ще бъде изтеглен един победител, който ще бъде обявен тук на 05.12.2017г. Играта е отворена за участници на територията на Р България. Успех! #Styleinspiratricecontest #игра

A post shared by Style Inspiratrice (@styleinspiratrice) on

Снимки: Мартина Тодорова

 

32

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*