Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized Uncategorized @bg Лайфстайл

Моят коледен списък с подаръци

30/11/2017

Моят коледен списък с подаръци

This post is also available in: Английски

Знаете ли, че докато подготвях селекциите с идеи за подаръци за Коледа и Нова година (очаквайте ги съвсем скоро тук!), реших, че ще бъде интересно да споделя с вас и какво възнамерявам да подаря на своите близки.

Винаги към материалните подаръци, прибавям и пожелание за здраве и късмет. Тази година не е изключение, а ето и какво съм набелязала още:

  • Билет за концерт: сестра ми е запален меломан и винаги измислям подаръците си около тази тема. Концертът ще бъде на любимата й френска хип-хоп банда. Мисля да взема хубави слушалки за телефон и чифт чорапи със зодията й. Ще допълня с любимия й парфюм.
  • Топла шапка за зимата – това е изборът за баща ми. Той много държи на шапките и такъв подарък със сигурност ще му допадне. Ще комбинирам с баскетболни чорапи и сет изискани френски вина.
  • Грижа за кожата – за майка ми винаги планирам серия от висококачествени козметични продукти – кремове за лице и за ръце. Ще допълня и с чифт ръкавици, защото в последно време все се губят някъде 😉 , книга на любимата й френска писателка Катрин Панкол и билет за опера.
  • Телевизор за новия ми дом. Дом, който ще бъде много светъл, просторен и отворен за моите приятели, за безкрайни празници и хубави поводи. За апартамента съм си намислила и този телевизор. Q7F QLED TV от Samsung – освен с невероятните си параметри, ще ме радва и чисто естетически, защото изглежда като интериорно бижу!

Надявам се след това холът ми да изглежда по този начин:

 

  

   • Моден аксесоар за най-близката ми приятелка, бутиков черен шоколад и спа уикенд по женски. От години си имаме традиция за празниците и с удоволствие я спазвам.
   • Продукти за коса за любимата ми леля. Тя притежава най-непокорните къдрици на света и аз съм избрала продукти, които ще подчертаят красотата на косите й.
   • Чорапи – чорапите са тоталният ми фаворит за подаръци за празниците и ще подарявам на всички мои близки по един чифт. Истински се забавлявам да ги подбирам като цветове и послания.
   • Шоколадови яйца – това е друг мой абсолютно любим подарък: всеки обожава шоколад от една страна, а от друга – малкият подарък винаги остава изненада до последния момент!
   • Книги – много обичам да подарявам книги, тип албуми – с репродукции или художествени фотографии.

След като публикувах този списък, ще трябва да успея да задържа близките си известно време далеч от него, за да остане все пак някакъв елемент на празнична изненада. 😉

А вие какво сте намислили да подарите на близките си за предстоящите празници? 🙂

В партньорство със Samsung – любимата ми технологична марка.

Снимки: Мартина Тодорова

47

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*