Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Моите 5 любими реклами

28/11/2017

Моите 5 любими реклами

This post is also available in: Английски Френски

Днес ще ви разкажа за реклами, които, въпреки професионалните ми изкривявания, са ми хванали окото през годините и са се превърнали в мои любимци.

Ето ги и тях:

Oh! My dog – Longchamp

Coco Rocha e толкова сладка и кокетна, имаме разкошно куче, готина песен и хубави чанти.  Клипът е на 5 години, но още ми е готино, когато я видя:


Зидан и новият футболен сезон по Canal +

Когато я видях за първи път по френската телевизия, направо умрях от смях. Идеята е супер готина. Зидан, на върха на футболната си слава, боядисва линиите на футболния терен и с марсилски акцент казва: Eh oui, c’est la reprise! (от сорта на Е, да, почваме отново). За съжаление, рекламата е доста стара и не можах да я намеря в по-добро качество.

 


Новият парфюм  Miss Dior и кампанията Dior Love Chain

Това е от онези реклами, които буквално гледаш нон-стоп първите дни, когато излязат в пространството. В 45 сек човек вижда мечтания живот: с много пътувания, дързост, екстремни преживявания, лукс и любов. Супер силно и въздействащо попадение, допълнено от песента на SIA!

 

 


La nuit de l’homme – Yves Saint Laurent и Венсан Касел

По принцип трудно мога да устоя на Венсан Касел,  а тази реклама, в която той се превъплъщава в неустоим и мистериозен мъж, е удар в десетката! Действието се развива в нощен Париж.

 

 

Stance – the uncommon thread

Една супер интелигентна и много въздействаща реклама на Stance, в която реално няма продуктово позициониране. Супер силни послания, насочени към хората, които не са последователи, а избират сами своя път и се осмеляват да бъдат верни на себе си. ( И да, в нея участва и Риана!)

Виждали ли сте някоя от тези реклами? И кои са вашите любими? 🙂

 

 

15

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*