Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл Лукс

Salon du luxe и моето преживяване със Swift 3

29/06/2018

Salon du luxe и моето преживяване със Swift 3

Swift 3 e премиум ултрабукът, който виждахте неизменно до мен през последните дни във Франция. По традиция, няколко седмици преди Salon du luxe 2018 започнах да подготвям графика, както и вещите, които щях да нося със себе си: облекла, козметика, аксесоари, документи, техника. При тази подготовка, за мен важи правилото:

Paris is the most important week of my entire year.  I need the best possible team with me *.

Миранда Прийстли, Дяволът носи Прада

За мен ключов момент от всяко пътуване, свързано с важно професионално събитие, е техническото обезпечаване: то трябва да бъде надеждно, леко и компактно и да носи елегантността на високия клас продукти.

От 5 години си служа само и единствено с ултрабук устройства – те са с достатъчно голям екран, за да са удобни за продължително писане и четене, имат супер технически параметри, мощни са и същевременно – много леки и компактни. Mарката, на която се доверявам (след компетентен съвет от приятел) е Acer. Когато получих покана за тест се зарадвах, защото познавам добре марката и нейното качество. Независимо, че бях виждала ултрабука онлайн, когато го видях на живо бях силно впечатлена. Swift 3 е пример за преплитане по впечатляващ начин на техническо ноу-хау с дизайн от premium сегмента. (Естествено, нямаше как да не избера розовия вариант, който освен, че стои супер фотогенично е и като естествен магнит за погледите на околните.)

Какво ме впечатли в Swift 3:

  • premium дизайн
  • перфектен дисплей
  • супер тънък, което му придава елегантен и луксозен вид (и е много лек – малко над 1,5 кг)
  • надежден и бърз с функцията разпознаване на пръстов отпечатък

Всъщност, Swift 3 e устройство, създадено за динамичния живот, което сякаш казва: „можеш да отидеш навсякъде, аз ще съм с теб и ще изглеждаме страхотно!

Признавам си, че избирам техническите средства във всекидневието ми по функционалност и най-вече: по дизайн. Swift 3 е представител на премиум сегмента – със специално внимание към детайлите, които допълват преживяването при употреба: материалът е алуминий, дисплеят използва максимално размерите на устройството и придава допълнително усещане за големина на екрана. Батерията е издръжлива, а аз го носех навсякъде: по време на Salon du luxe, на закуска, на разходка, на летището, докато пийвах чаша розе в едно от най-емблематичните парижки заведения – Ralph’s на дизайнера Ралф Лорън.

Напълно компактен, Swift 3 е класически пример за премиум продукт: модерен, best in class, с ултра елегантен дизайн и произведен с прецизност. Този тип продукти са т.нар. хибридни носители на посланието – технологията се свързва с дизайна, за да постигне продукт, който е маркер за статус – който отличава, подчертава индивидуалността, но и приобщава към „клуба на готините“.

Авторски материал, базиран на личен опит, в партньорство с Acer.

Снимки: Мартина Тодорова

 

* Париж е най-важната седмица от цялата ми година. Имам нужда от най-добрия екип с мен.

 

107

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*