Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Когато пътуваме, винаги печелим

02/05/2018

Когато пътуваме, винаги печелим

This post is also available in: Английски

Съгласни ли сте с думите, че когато пътуваме, винаги печелим? За мен от години пътешествията са едно от най-смислените неща, в които влагам средства и време. Пътуването е като самия живот: изпълнено с преживявания, емоции, нов светоглед, срещи, места, порядки…

Освен всичко това, докато пътуваме, можем да печелим и други, по-материални придобивки. Докато разчиствах вкъщи, случайно намерих първата си карта за лоялен клиент. Можете ли да се сетите каква беше тя?
Картата на авиокомпанията, от която купувах самолетните си билети: Flying blue на Air France / KLM.

След като започнах своя активен професионален живот, се убедих, че картите за лоялни клиенти са едно от най-добрите средства за подсилване на връзката между клиента и любимата му марка. Моята специално ми е носела допълнителни бонуси като: преференции в хотели и рент-а-кар услуги, покупки в безмитните магазини на летищата, ъпгрейд в самолета. Освен това, картата носи и достъп до набор от услуги на борда, които допринасят за едно по-приятно преживяване по време на самия полет. (За някои ексклузивни преживявания на борда, можете да си припомните тук.)

От началото на лятото любимата ми авиокомпания лансира нови и още по-атрактивни предложения за картодържателите.
Ако активирате членска карта, още с първия полет и нейната употреба, започвате да събирате бонуси. Системата е лесна: всяко похарчено евро носи 4 точки (Miles).
Flying blue, картата за лоялни клиенти на Air France и KLM  обхваща 39 авиолинии и над 100 други партньори от различни сектори.
Принципът е лесен: колкото повече лети човек, толкова повече печели. Системата има четири нива: Explorer, Silver, Gold, Platinum. От тях се определя и броят точки – experience points, които могат да бъдат натрупани и да доведат до ново ниво-статус на притежателя. Точките не губят своята валидност, стига в рамките на 2 години да бъде закупен полет на борда на компаниите, членове на Skyteam.
Новата концепция на картите е в отговор на желанията на над 15 милиона потребители. Изискванията им са за:

  • лесна употреба
  • гъвкавост
  • ясна система за трупане на точки
  • повече възможности за оползотворяване на натрупаните точки
  • подобрено дигитално преживяване

Нови бонуси от юни 2018:

Всички места ще могат да се резервират с бонус точки за полети на Air France, KLM, Hop!, Joon, Transavia. Необходимият брой точки зависи от дестинацията и датата на полета.
С новата опция Miles & cash притежателите могат да платят до 25% в кеш на всички бонус билети за полети, изпълнени от Air France, KLM, Hop!, Joon.
Допълнително се запазва възможността за замяна на точки срещу допълнителен багаж, консумация на борда а-ла-карт, удобни места и промо бонуси.

А вие използвате ли карти за лоялни клиенти?

 

 

Авторски материал в партньорство с Air France / KLM

 

 

96

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*