Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Как да имаме дълготраен маникюр и да се радваме на здрави и красиви нокти?

17/12/2017

Как да имаме дълготраен маникюр и да се радваме на здрави и красиви нокти?

This post is also available in: Английски Френски

Винаги съм искала да имам здрави и красиви нокти, лакирани по най-безупречния начин. Да ви призная,

 

сравнително късно започнах да нося гел и she лакове. Правех го основно когато пътувам, за да съм спокойна, че ноктите ми ще са в хубав вид, без да се затормозявам. Притесняваше ме обаче фактът, че след свалянето на тези продукти, ноктите ми не изглеждаха особено здрави.

Преди няколко месеца разбрах за уникален патент: полуперманентна технология зa здрави нокти Sopolish Protect & Peel, разработена от ProNails*. На практика, с нея се постига дълготраен ефект и същевременно е супер щадяща и благотворна за ноктите.

В началото на месеца посетих Академия SELENA ES, за да тествам този нов метод.

По същество, технологията Sopolish е подхранваща терапия, която не уврежда ноктите. Това я превръща в много добра алтернатива на гел лаковете.

На какво се базира тази иновативна система?

  • подхранващ Vital Nail Serum, 9-степенен заздравител, който изглажда нокътната плочка, подхранва и възстановява ноктите, като същевременно стимулира растежа им;
  • базов стикер Vital Nailskin, който защитава и заздравява естествените нокти. Стикерът е много фин и прозрачен, като съществуват 11 размера, съобразени с различните форми и големини на нокътните плочки;
  • лак Sopolish, който се нанася лесно като обикновен лак за нокти и се втвърдява изключително бързо под LED светлина;
  • Peel-Off технология за отлепяне на базовия стикер за нокти – без да се нараняват естествените нокти, без полиране, без пилене, без запълване, само се премахва запечатката на върха на нокътя. Най-хубавото е, че под този стикер, след свалянето, нокътят е гланциран, здрав и безупречен.

Не знам дали съм ви казвала, че обожавам да нося тъмни лакове на ръцете. За празничния месец декември избрах Seriously misguided (Sopolish n 176) – тъмнолилав с многоцветен брокат. На показалците добавихме Blooming nail stickers, благодарение на които по-лесно се създава 3D дизайн върху ноктите.

Полуперманентното решение на ProNails осигурява красиви и здрави нокти в продължение на минимум две седмици. Продължителността на процедурата е стандартна – 60 минути. Единствено първото посещение е малко по-дълго, докато се определи размерът на базовите стикери за всеки пръст и се направи досие. Свалянето след това трае 5 минути!

В този период на преход към зимата, ноктите ми не бяха в добро състояние – бяха станали слаби и се деляха. Сега се радвам, че намерих решение за красив маникюр, който е и здравословен!

За информация за професионалните салони, където можете да направите тази процедура, можете да се свържете със специалистите от SELENA ES Professional Cosmetics. Продуктите за домашна грижа можете да откриете в шоурума на SELENA ES в София на адрес: ул. „Капитан Райчо Николов“ 8 (с лице към „Ботевградско шосе“), където се намира и Академия SELENA ES.

*ProNails е висок клас иновативна белгийска марка, с над 30 години опит на пазара, специализирана в грижата за ръцете.

 

Снимки: Мартина Тодорова

39

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*