Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Lifestyle Uncategorized @bg Лайфстайл

Филмите, които ще гледам по Коледа

24/12/2017

Филмите, които ще гледам по Коледа

This post is also available in: Английски Френски

Всъщност, сега ще ви покажа филмите, които ще гледам от Коледа до Нова година – някои може и по два пъти!

Всяка година, с наближаването на Коледа ме обзема толкова романтично настроение. Мога по цял ден да  гледам филми, да пия кафе, което прелива във вино от един момент нататък, да нося плюшен халат и да се размотавам рошава и с боси крака из вкъщи. А, също така, да мисля за подаръци и да си планувам пътешествия към мечтани дестинации.

С две думи: тотален мързел и романтика 😉

И така, филмите ми са:

Ваканцията – не го очаквахте, знам 😉

(Бившата ми шефка във Франция казваше, че родителите на Джъд Лоу са си купили къща в селото на родителите й. Твърдеше, че самият той им ходел редовно на гости. Посетихме ги два пъти (по моя идея), но….така и не срещнахме Джъд.

 

Cashback

Love is there, if you want it to be. You just have to see that it’s wrapped in beauty and hidden away between the seconds of your life. If you don’t stop for a minute, you might miss it.

Моя близка приятелка от училище ми подари този филм на един рожден ден. Накратко, става дума за момче, което след тежка раздяла, започва да страда от безсъние. В един момент решава да изтъргува времето си за пари и започва да работи нощна смяна в квартален супермаркет. Естествено, има и романтична история, а филмът е сниман супер красиво!

 

 

Сърцеразбивач

Френски филм, ултра лукс, Лазурния бряг, Ванеса Паради и Роман Дюрис – в ролята на професионален разбивач на сърца на жени, които са в нещастни връзки!

 


Priceless

История за съвременни златотърсачи, ама по френски –  с Одри Тоту и Гад Елмалех.

През зимата обожавам да гледам филми за слънчеви курорти, защото ми напомнят, че колкото и да е досадно студеното време, все някога ще свърши!

 

Дяволът носи Прада

Никой празник и почивен ден не е пълноценен, ако не погледам Дяволът носи Прада (поне за малко). Понеже съм на романтична вълна, ето и особено любима сцена – млади, хубави, страхотно облечени и … в Париж!

 

А вие какво ще гледате тези дни? : )

Снимки: Мартина Тодорова

ПП: За малко да забравя – естествено, ще гледам и Наистина любов!

 

6

Written by:One comment
  1. […] Вече не мога да хвана бройката на „супер яките“ купони, в които само съм се чудела как по-скоро да си тръгна или да си мисля, колко по-забавно би ми било да си лежа в хола на дивана, да си пийвам чаша наистина хубаво шампанско и да си гледам любим филм. […]

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*