Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лукс

Защо аксесоарите на луксозната марка Etro са непреходен обект на желание?

26/05/2021

Защо аксесоарите на луксозната марка Etro са непреходен обект на желание?

С какво свързвате Etro? За мен, първата асоциация е силно разпознаваемият индийски принт (paisley), който се превръща в емблема за италианската модна къща, основана през 1968г. Десетилетия наред, дизайнерският екип на модното семейство пази и развива чрез различни стилови интерпретации своя известен paisley мотив. Като марка Etro се идентифицира с лукс и ексклузивност.

Paisley мотивът е запазена марка за Etro

Защо Etro аксесоарите са добра инвестиция?

Аз винаги съм била поддръжник на тезата, че аксесоарите правят тоалета. Те могат да променят, освежат и надградят и най-семплия стайлинг. Когато са подбрани правилно, те могат напълно закономерно да придадат и по-луксозен вид на цялостното ни излъчване. В този смисъл, инвестицията в добре селектирани аксесоари е разумно и добре отплащащо се в дългосрочен план решение.

Щипка за коса от Etro

Харесвам аксесоарите на италианската марка (шноли за коса, гривни, диадеми, кашмирените или копринени шалове и шал-колиета), защото са разпознаваеми и носят усещането за дискретен лукс. Леки и ярки, те са допълнението към индивидуалността и личния стил.

Познавачите веднага ще идентифицират:

  • Paisley мотива – част от ДНК на марката, в него има нещо аристократично, но и бунтарско
  • Златният Pegasus върху шнолите и гривните
  • Златното Е – присъстващо основно върху гореизброените аксесоари
Иконичният кон Pegaso на Etro

На практика, в класическия си десен и цветова схема, те остават непреходни и без риск да излязат от мода. Комбинират се лесно с капсулен гардероб, а сезонните колекции радват окото с ярки и контрастно-дръзки цветови комбинации (лазурно синьо, зелено, жълто и цикламено).

Колие и копринено шал-колие

Няма друга марка, която да съумява да съчетава бохемски блясък и елегантност така, както го прави Etro. Във всяка колекция на марката традицията среща приключенията. Жакардовите индийски мотиви в топли нюанси са част от неостаряващ дизайн, който според мен, води до пристрастяване. Той е бохемски вплетен в еклектична естетика, в която дискретно проблясват фини вериги, бляскави мъниста и пищни десени. Аксесоари, които се носят 24/7 с много удоволствие, защото:

Жената Etro е силен характер. Тя е свободен дух, щастлива е. Тя се усмихва!

Към бижутата и аксесоарите добавям и красивите несесери и кейсове на марката: перфектното допълнение към интериора и винаги отличен избор за подарък. Те следват емблематичните мотиви за марката, които се интерпретират в актуални и нови цветове – в съзвучие с новата традиция на Etro.

Аксесоари лято Etro

Аксесоарите и бижутата на Etro са налични в магазин The Circle – Сердика център.

Снимки: Тихомира Крумова

Авторски материал, базиран на личен опит, в партньорство с The Circle.
За още публикации, свързани със света на индустрията на лукса – натиснете тук.

31

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*