Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

KENZO WORLD POWER и парижки спомени по време на пандемия

20/05/2020

KENZO WORLD POWER и парижки спомени по време на пандемия

По време на изолацията често се сещах за случки и преживявания от месеците „преди“.
Нямах търпение да свърши 2019г., която намирах за скучна и „равна“ година, а всъщност сега я оценявам, като изключително ползотворна. В професионален план  научих много, развих нови умения, израснах и се срещнах с невероятни хора. Един от тях бе младият и талантлив Жером Ди Марино, парфюмеристът, създал KENZO WORLD POWER.

Спомням си, как седяхме в градината на хотел Marignan, на метри от Шанз-Елизе, беше вълшебен юлски следобед и Париж поднасяше радостта от живота с пълни шепи.

Jerome Di Marino - parfumeur creator of Kenzo World Power

За мен беше невероятно вълнение да се срещна с Жером


(знаете ли, че в света има по-малко парфюмеристи, отколкото космонавти?),

за да науча от първа ръка как се създава един култов аромат, каква е връзката между модата и парфюмерията при марка като Kenzo.

Eau de Parfum KENZO WORLD POWER се откроява и не остава незабелязан. В неговото ДНК е кодирана идеята за различността, свободата, за смяната на правилата, за това, да заявиш себе си без колебание и задръжки. Ароматът е изключително женствен, а се базира на типично „мъжки“ съставки – кипарис, кристалчета сол и зърна тонка. Парфюмът е ориенталски, но в него липсват флорални кодове.

Контраст и хармония

Флаконът носи блясъка на слънцето и лятото, подсилени от прозрачността на стъклото и капачката му. Kenzo World Power черпи вдъхновение директно от модата и е насочен към всички онези, които не се извиняват, че са напълно несъвършени. Този аромат насърчава многообразието и уникалността. Парфюмът на поколението Z – не толкова по възраст, а по дух, светоусещане и себеизразяване – съблазнителен и женствен.

Кои аромати ме спечелиха още – припомнете си тук.

Снимки: cvetybaby

41

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*