Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

F11: Как удължих косата си с 2 см за 2 седмици?

31/05/2020

F11: Как удължих косата си с 2 см за 2 седмици?

F11 може да ви звучи като функционален клавиш на Windows, но зад това име стои нещо много по-вълнуващо. Времето на изолация беше труден и изпитателен период за мен. Едва ли мога да посоча каквито и да било позитиви – и в икономически, и в социално-психологически план, за себе си. В тези дни се постарах да си обърна повече внимание, за да запазя форма за завръщането към нормалния живот. Когато от Arlen.bg ме поканиха да тествам новия продукт на Nuggela & Sule – терапия за ускорен растеж на косата, се включих без да се замислям. Вече имах отличен опит и впечатления от марката и ефекта върху косата ми – можете да прочетете повече тук.  

Какво представлява F11?

F11 e иновативна терапия, за ускорен растеж на косата. Проучванията, проведени от марката, сочат, че освен удължаване, се постига и уплътняване на косъма, както и увеличена гъстота на косата. За да има ефект, по време на курса трябва да се използват и двата продукта: Premium шампоан и серум Hair regenerator.

F11 - Premium шампоан и серум Hair Regenerator


Препоръката е двата продукта да се прилагат на 2 дни. (Откровено казано, тази стъпка ме затрудни, защото съм с по-суха коса и я мия на по-голям интервал от време. За да мога да тествам по коректен начин, се придържах към предписанията на марката.) Серумът може да се прилага на сух или влажен скалп. Аз предпочитам да го нанасям вечер, на суха коса, защото това ми позволява да преценя по-добре дали съм обхванала всички зони на скалпа. Завършвам с лек масаж, за да улесня проникването на съставките.

Данните говорят:

Според изследването на марката*, F11:

  • Ускорява растежа на косата с 41,2%
  • Увеличава дебелината на косъма със 17,9%
  • Увеличава гъстотата на косата с 11,6%

Терапията е подходяща за всеки тип коса – например, моята е третирана. Освен удължаването, което надлежно измерихме, забелязах, че косата ми е с приятен блясък и няма изтъняване на краищата. Ако гледате видеото до края, ще разберете защо искрено се развълнувах от ефекта на F11 – споделям нещо интересно и неочаквано.

Hair growth

Може да ви бъде полезно: Как да пазаруваме висококачествена козметика онлайн.

Материалът е базиран на личен, автентичен опит. В партньорство с Arlen.bg.

*Clinical study cod REG 2019-102-702.19.A/B

39

Written by:2 comments
  1. Хей, благодаря ти за триковете, със сигурност ще ги пробвам.

    • Много благодаря за коментара! Наистина действа тази система и съм много доволна! Пиши при теб как е е получило! :)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*