Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Пътешествия и travel essentials – 2

23/08/2019

Пътешествия и travel essentials – 2

В разгара на лятото и на сезона на големите пътешествия, дойде ред и на втората част от поредицата travel essentials. Споделям допълнителен набор от основни предмети, които вземам със себе си на път, за да се чувствам спокойно и комфортно. Тук можете да си припомните първия ми списък.

Пътешествия със стил

Когато пътувам, избирам дрехи, които мога лесно да съчетавам (дори и в непредвидени ситуации) и с които мога да практикувам спортна активност (или поне интензивно ходене).

Старая се винаги да нося шлифер, защото тази дреха отива на всичко, а и може да се трансформира в ефектна рокля. Припомнете си как – в тази публикация.

Рокля с десен на точки, както и фина риза с хубава кройка, могат да спасят всяка една ситуация, повярвайте ми. Освен това, тези дрехи са много леки и компактни.

My travel essentials part 2

Включвам леки кецове, подходящи за по-дълго ходене, които в повечето случаи обувам и по време на самото пътуване. Клинът също е практично решение – както за спорт, така и за спонтанен стайлинг. Тениска с ефектен принт допълва пътната селекция.

Компактният уред за вертикално гладене с пара Steam & Go  на Philips улеснява пътуването ми, защото съм спокойна, че мога да възстановя формата на дрехите си, след като ги извадя от куфара. Моите впечатления от уреда можете да видите тук.

В багажа си имам книга за четене, както и безжични слушалки, с които мога да се изолирам и да се насладя на приятна музика (имам навик да слушам една и съща любима песен on repeat до безкрай 😉).

Steam & Go Philips and travel essentials

От гледна точка на бюти и грим продукти, абсолютно винаги нося спирала за мигли, слънцезащитен продукт за лице, както и клетъчна вода за освежаване на кожата.

Прибавям набор от брошки, защото обожавам този аксесоар, който е способен да освежи всеки тоалет за секунди.

А вие какво носите винаги в багажа си за пътешествия?

18

Written by:4 comments
    • Здравейте, Благодаря за коментара! :)

    • О, да! И за мен също - голямо улеснение е! :)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*