Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Цвят карамел – как да го носим този сезон?

16/03/2018

Цвят карамел – как да го носим този сезон?

This post is also available in: Английски Френски

Карамел или цветът, който никога не излиза от мода. Вечна класика, която рано или късно ме привлича към себе си. Има нещо много благородно и топло в този цвят. Мисля, че не е от най-лесните за носене, но ако човек намери правилната формула, той се отблагодарява многократно.

Забелязвам, че в годините винаги се завръщам към карамелените комбинации. Особено в прехода между зима и пролет. Преди 4-5 години си купих този кожен шлифер, защото ми харесаха цветът и кройката. В един момент обаче сякаш забравих за него и после отново го преоткрих. Дори ми се струва, че тази кожа, когато се поноси и придобие форма, на места променя леко цвета си и става още по-готина.

Всъщност, карамелът е много лесен и благодатен за носене, защото придава изискан вид на всяка комбинация. Малка черна рокля, семпъл кашмирен пуловер и сини дънки изглеждат много стилно, когато се допълнят с карамел. В моя случай избрах шлифер и тези боти, които са една от големите ми находки за сезона. Мисля, че беше любов от пръв поглед – хареса ми цветът, изработката, моделът.

В тях има някакъв effortless chic и просто чакаха да се срещнат с останалите елементи от гардероба ми, за да ги допълнят. Впечатлена съм от качествената ръчна изработка и персонализиран подход, които са на най-високо ниво. Ботите са от най-новата  разкошна колекция Arabella на младата марка Pesh.Art , която следя от доста време. Вижте още варианти тук, както и хвърлете един поглед на статията на Fashion inside за този култов цвят.

Вие бихте ли носили карамел през този сезон?

Снимки: Мартина Тодорова

52

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*