Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg Лайфстайл

Полезни съвети за постигане на луксозен вид на облеклото

03/11/2017

Полезни съвети за постигане на луксозен вид на облеклото

This post is also available in: Английски

Днес съм ви приготвила една малко по-различна история. Предлагам да надникнем зад кулисите на изискания външен вид. Ще ви покажа как подготвям стайлинга си за деня, както и полезни трикове за постигане на елегантен и луксозен вид на облеклото.

Както ще видите, мисията е възможна. При това – без непременно да носим луксозни брандове от глава до пети, дизайнерски тоалети и извънземни технологии. Както обещах, ето моите изпробвани полезни съвети:

  • избирайте красиви, висококачествени материи
  • уверете се, че размерът на дрехата е абсолютно точен
  • купете си 1-2 стилни, ярки, маркови аксесоара
  • поддържайте добре материите, спрямо инструкциите на етикетите
  • заложете на перфектно изгладените дрехи – тествайте и ще видите, че качественото гладене прави чудеса, подчертава кройката, кара материята да изпъкне по най-добрия начин и да излъчва класа
  • грижете се добре за кожата и косата (това е леко странично, но допълва цялостното усещане и излъчване и винаги помага)
  • носете уверено и с усмивка 🙂

Признавам, че в забързаното ми всекидневие, изпълнено с куп ангажименти, ми е трудно да отделям много време за домашни задачи. Ето защо имам доверен съмишленик в тази кауза – ютията с парогенератор на Philips.
Този уред от най-висок клас прави гладенето супер лесно и напълно безопасно дори и за най-деликатните материи. Особено ми допада парата, която омекотява и най-упоритите гънки, а ютията е толкова лека, че вертикалното гладене дори и за по-дълго време не е никакъв проблем!


Винаги съм залагала на устойчивите неща в живота, на качествените материи и точния подбор на вещите в дома ми. Гардеробът ми изобилства то материи като коприна, памук, вълна, лен, кашмир. Различни, красиви и деликатни. Най-хубавото е, че ютията с парогенератор на Philips може да глади всяка една от тези материи без настройки и без значение от последователността им. Става бързо, лесно, без настройки на температурата и най-вече: без опасност от изгаряне на материите.

 

Редовно ми се случва да ми звънне телефонът, да се наложи да отговоря на спешен имейл, да посрещна куриер с пратка, да замина спешно и за отрицателно време да подготвя цял куфар с дрехи. Във всички тези ситуации, моята ютия е верен и надежден съюзник, прави живота ми по-лесен, както и ми помага да имам повече време.


Вие ползвали ли сте я? Ако не сте, сега можете да го направите. Уредът е толкова добър, че Philips предлага 60 дневен срок за тест и възможност за връщане.

Снимки: Мартина Тодорова

128

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*