Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Бляскава есен: как да подчертаем красотата на правата коса!

02/12/2018

Бляскава есен: как да подчертаем красотата на правата коса!

Винаги съм възприемала правата коса като стилна, красива и благодатна за носене – особено през по-студените месеци на годината. Така виждам себе си именно в тези дни, когато повече от всичко имам нужда да изглеждам уверена във външния си вид, без това да изисква колосални усилия и да оставя усещане за твърде нагласен и претрупан стил.

За себе си открих, че именно правата, бляскава коса ми дава допълнително самочувствие в обикновените всекидневни ситуации и предизвикателствата на влагата, мрачното време, шапките и шаловете. Освен това, тя е лесна за носене, стои благородно и позволява да се види красотата на цвета й.

Моята естествена коса е по-скоро права, освен в онези дни от месеца, когато решава, че ще ходи където си поиска и става практически неуправляема. ;)) За да постигна търсения ефект и истинско заглаждане на косъма по дължините използвам специализиран уред. Искрено се зарадвах, когато „Спектрум Брандс България“ се свързаха с мен, за да тествам тяхната иновативна преса за коса.

Преди дни получих Keratin Protect Intelligent на Remington, която ми бе любезно предоставена от марката, за да се уверя лично в нейните предимства и да споделя с вас впечатленията си срещу определено възнаграждение.

Пресата е много лека и лесна за употреба. Разделям косата на кичури, които минавам по веднъж, като си помагам и с гребен докато прекарвам пресата. Keratin Protect Intelligent се оказа моят супер съмишленик, тъй като уредът непрекъснато следи нивата на влага в косата и регулира температурата, за да бъде оптимална, както за оформяне, така и за защита на косъма. Керамичните плочи са обогатени с кератин и бадемово олио. Така, след стайлинг, косата става гладка, блестяща и жизнена, а ефектът е траен дори и във влажно време.

Тъй като косата ми е силно третирана – обезцветена и боядисана, в допълнение към изправянето използвам подходящи стилизиращи продукти, които подхранват и предпазват косата ми.

За да запазя прическата си максимално дълго време, използвам спираловидни силиконови ластици, които не оставят следи в косата (след като е била вързана на опашка или вдигната на кок).

Хубавото на правата коса е непринудената й красота, с леко бунтарски привкус – особено, ако е около и под раменете. Дори и да не е перфектно подравнена, тя пак стои готино и младежко. На такъв тип стайлинг му трябва много малко – ластик с уши, силиконов прозрачен ластик, ефектна шнола-бижу или наслагване на повече фиби.

Специално за вас, читателите на блога, имам  страхотна изненада: през целия месец декември получавате 15% отстъпка при поръчка на уреди с марка Remington – серия Keratin Protect, от онлайн магазина  https://www.remington.bg/. За целта трябва да въведете промо код  „style15”, валиден от 1 до 31.12.2018г.!

 

Снимки: Мартина Тодорова

 

 

 

 

173

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*