Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Лайфстайл

Размисли за рожден ден, практически идеи и още нещо

08/10/2017

Размисли за рожден ден, практически идеи и още нещо

This post is also available in: Английски Френски

Часове след влизането в новата ми възраст седя пред компютъра и бързам да ви споделя емоциите и мислите, които ме обзеха покрай рождения ми ден.

На първо място ви благодаря за енергията и за всички пожелания, които ми изпратихте през изминалия ден. Не мога да опиша колко щастлива се чувствам от тази искрена подкрепа. Дори и 1/10 от тези неща да се случи, ще се получи нещо фантастично. Така че,

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ

и нека всичко хубаво да ви се връща в големи количества!

Styleinspiratrice-happy b-day girl (1)

Признавам, че в началото ми беше трудно да усетя магията на този личен повод, да преоткрия ентусиазма, с който преди организирах своите малки и големи поводи. (И особено в случаите, когато почти си измислях празници, само за да имам още една възможност да събера близки и приятели. По този повод има доста куриозни случки, но за тях ще разкажа в друг пост. 😉 )

Styleinspiratrice-happy b-day girl (4)

Различното тази година беше, че умишлено реших да остана в София за рождения си ден. В последните години се случваше така, че все бях на път и денят оставаше някак встрани. Самото пътуване ми даваше усещането за празник.

7 октомври 2017: към края на лятото започнах да умувам как да отбележа този ден. Сетих се, че мога да се допитам до вас за свежи идеи. И…бинго! Имаше такива готини попадения, че споделям тук поста от ФБ. Сигурна съм, че може да ви бъде полезен:

В следваща публикация, отново от вас, получих съвети от къде да си поръчам тортата. Коментарите под тази снимка са един от най-ценните ми източници на информация по темата, за което също благодаря. И, разбира се, споделям:

В крайна сметка, идеята как да отбележа деня се оформи покрай едно приятно съвпадение. Точно на 7/10 Ъпсурт имаха концерт. Разказвала съм ви, че съм супер фен на хип-хопа, а те са ми любима група още от едно време и се получи супер! Отбелязах деня си сред едни от най-близките ми хора и това беше най-важното.

От днес стартира нов период, с нова цифра в годините. Използвах случая да си пожелая нещо много хубаво. А точно след 365 дни ще ви кажа дали се е случило!

Нося, директно от модния подиум, рокля от  новата колекция Mademoiselle Credo by Ina Assa. Естествена коприна с цвят на светъл карамел и любимата ми кройка тип „прегърни-ме“ – любов от пръв поглед. Допълних я с любимите ми кадифени кецове от Högl, за да започна тази нова година от живота си с лекота, благородни материи и стил.

Styleinspiratrice-happy b-day girl (2)

<3

Снимки: Мартина Тодорова

59

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*