Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

Прави и вдъхновявай

23/04/2017

Прави и вдъхновявай

This post is also available in: Английски Френски

Винаги съм търсела и намирала вдъхновение в делата на хората, в това, което някой се е осмелил да направи, следвайки мечтите си. Днес ще ви разкажа за едно преживяване, което е много лично и същевременно – силно споделено, интерактивно и зареждащо.

Когато създадох Styleinspiratrice.com преди повече от 4 години, усетих, че е дошъл моментът да последвам мечтата си да разказвам истории за мода, за млади дизайнери, за марки и стил на живот, които ме вдъхновяват и ми показват един по-красив и различен свят.

Styleinspiratrice_DO_Pandora (1)

Когато, преди доста повече години, прекрачвах прага на университета, не знаех какво точно ми предстои, но бях убедена, че тази страст към общуването с  хора, към създаването и разказването на истории, към комуникациите изобщо, ще ми донесе много незабравими преживявания и моменти.

***

Често ме питат как работя на пълен работен ден*, поддържам блога, пътувам, участвам в събития и проекти и др. (Признавам, че понякога ми се иска само да си почивам някъде на слънце и тишина.)

В повечето случаи си задавам въпроса нужно ли е изобщо да правя подобен избор или всичко е въпрос на баланс?

Styleinspiratrice_DO_Pandora (5)
Случи се така (за първи път преди 3 години), че получих покана от Александър Христов да бъда гост-лектор пред студенти-магистри от Международното висше бизнес училище в София. Идеята беше да споделя своя опит и от професията си, и от хобито. Това беше моментът, в който сякаш видях ясната връзка между тези два свята – на комуникациите и блогинга, силно сплотена от неизменното общуване с околните.

Styleinspiratrice_DO_Pandora (3)
Последваха и други подобни покани, включително и за срещи с международни студенти. Това, което се запази неизменно, е вълнението ми от всяка среща, от това, дали разказаното ще  бъде достатъчно интересно, дали ще провокира дискусия, дали ще има въпроси и коментари от страна на тези млади и будни хора, които довършват или надграждат своето образование.

Styleinspiratrice_DO_Pandora (7)

Всеки път се случва така, че подготовката ми за тези срещи е във време на високо натоварване, сред куп задачи  в живота ми на блогър и комуникатор. Тези лекции обаче ме правят истински щастлива, защото контактът със студентите, с хората в залата, е безценен и зареждащ. Това са онези истински стойностни неща в живота, които са свързани със споделянето на знания и идеи, на вдъхновение и на последвани мечти и лични проекти.

Styleinspiratrice_DO_Pandora (6)Styleinspiratrice_DOPandora_Students

Отдавна исках да споделя тази емоция и разсъждения, а новата кампания на Pandora сякаш допълнително ме вдъхнови и стимулира.

Защото тя отива далеч отвъд продуктовите или модни послания и се фокусира върху нас жените, върху нещата които правим (DO)**, върху смелостта и себеизявата, върху това да бъдем такива, каквито сме наистина, да заставаме зад това, което ценим и върху което вярваме, както и да бъдем устойчиви и отговорни в своите действия.

Всъщност DO носи посланието за даването на силата, на правото на жените да предприемат действия и да бъдат верни на това което са и на това, което искат да направят. С тези две букви на английски празнуваме всеки момент в живота на една жена, независимо дали е голям или малък. И в обобщение DO насърчава жените да прегръщат своите страсти и мечти, независимо от тяхната възраст, да кажат на света какво мислят и чувстват и най-важното – да се застъпят за това, в което вярват.

Вижте тук бижутата, които нося.

***ИГРА – ПРИКЛЮЧИЛА!!!***

Играта приключи!
Честито на печелившите: denit***5@gmail.com и lil*****punjieva@gmail.com!
Благодаря на всички за участието и за всички коментари и съобщения, които получих! Супер сте

За да отпразнуваме със стил щастието от това да правим нещата, които обичаме, заедно с Pandora ще зарадваме двама от читателите на блога с прекрасна награда: ваучер за пазаруване в магазините на марката на стойност 250 лв., както и кутия за бижута Pandora!

За да участвате, е необходимо:

 • Да се абонирате за нюзлетъра на Styleinspiratrice.com, ако вече сте го направили – автоматично участвате в играта за наградата. За целта – въведете имейл в полето, намиращо се горе вдясно в страницата:

Email

Играта е отворена за участници на територията на Р България и се провежда от 23.04.2017г. до 23.59ч. на 30.04.2017.  На лотариен принцип ще бъдат изтеглени двама абонати, които ще получат съответния ваучер за пазаруване. При липса на обратна връзка от страна на изтеглените победители в срок от три календарни дни, ще бъде организирано ново теглене на наградата.

Успех!

*По професия (и образование) се занимавам с Корпоративни комуникации и PR

** DO е слоганът на цялостната кампания на марката.

Снимки: Мартина Тодорова

166

Written by:24 comments
 1. This post is amazing, also because I feel the same sensation about life and blogging! XOXO Cami www.paillettesandchampagne.com

  • Vanina

   Thank you, Cami! I am glad we are sharing the same emotions and experiences ❤

 2. Александрина

  Блога е невероятен

  • Vanina

   Благодаря много - за признанието и за споделянето! <3

    • Vanina

     Благодаря много! За мен вие, читателите, сте най-голямото вдъхновение ❤

 3. Мариела

  Толкова си прекрасна!

  • Vanina

   Благодаря ти от сърце! <3

 4. Вдъхновяващата сте! Благодаря за споделенето.

 5. Матилда Рачева

  Вдъхновение... Прекрасно е, когато можеш да почерпиш идеи, мисли, радост - от прочетени думи или от прекрасни бижута! Прекрасен блог, прекрасни бижута! Успех!

  • Vanina

   Да :) Благодаря много!

 6. Yana

  Благодаря Ви за страхотната възможност, която ни давате с тази игра! А и за цялото вдъхновение, което изпращате към нас с работата си. #DO <3

  • Vanina

   Благодаря много за хубавите думи и оценка! ❤

 7. Петя Нанчева Петкова

  Вдъхновяващата сте!

 8. Silvia

  Както казва дъщеря ми: Много яка! Просто прекрасна!

  • Vanina

   Благодаря много! Специални поздрави и на двете изпращам! <3

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*