Fashion blog and lifestyle storyteller

Мода

Един стайлинг, 2 чифта обувки

28/09/2016

Един стайлинг, 2 чифта обувки

This post is also available in: Английски Френски

Мисля, че за никого не е тайна безграничната ми любов към хубавите обувки. В серия от публикации ще споделя с вас едни от най-актуалните модели на сезона, както и идеи за носенето им. Една обувка може да направи чудеса и да промени тотално силуета и излъчването ми.

styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-8 styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-6 styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-9

За деня заложих на ниски велурени боти в цвят уиски, които освен удобни, са актуални и много елегантни. Могат да се носят еднакво добре с пола (в този случай съветвам да е в комбинация с плътен черен, матов чорапогащник) или с дънки. Моят избор са дънки с нашивки, които все още продължават да са хитови и овърсайз блейзер. Този блейзер е друга моя универсална придобивка.

styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-10

След динамичен ден и тичане по срещи и задачи невинаги имаме време да се преоблечем, за да отидем на среща или специално събитие. Има обаче един трик, който мигновено може да ни преобрази: чифт обувки!

styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-1 styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-2 styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-3

За да е ефектна композицията, важно е обувките да са ефектни. Французите казват, че

ако отивате някъде вечер и не сте сигурни как точно да се облечете, винаги може да заложите на дънки и хубаво сако и на чифт луксозни обувки.Те мигновено ще придадат елегантност на тоалета, а ако събитието е по-семпло, видът ви няма да е твърде натрапчив.

Аз избрах зелени велурени обувки с масивен ефектен ток. Виждате ли как се издължи силуетът ми?

styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-4 styleinspiratrice-hogl_one-style-two-shoes-5

А вие прибягвате ли до такива трикове? 🙂

Нося обувки Högl, сако, топ и дънки – Славина Петрова.

Снимки: Мартина Тодорова

67

Written by:2 comments
  1. Зелените велурени обувки са страхотни! Изключително стилни и елегантни :)

    • Vanina

      Разкошни са, наистина! И са супер удобни :)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*