Fashion blog and lifestyle storyteller

Лукс

Риц и Париж

14/08/2016

Риц и Париж

This post is also available in: Английски Френски

След близо 4 години основен ремонт, хотел Риц отново посреща своите гости в сърцето на Париж – на площад Вандом.

Вижте няколко кадъра от мен, както и интересни факти около това митично място, приютило личности като Коко Шанел, Ърнест Хемингуей и много други.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

По време на тазгодишния форум, посветен на индустрията на лукса, Salon du Luxe, сред гост-лекторите бе и Кристиан Бойенс, генерален директор на Риц  (вдясно на кадъра). В контекста на събитията от последните месеци, лицето на туризма се променя, както и комуникацията към клиентите. Дори и Риц, запазвайки няколко вековната си традиция и уникалност, се променя, целейки да постави на първо място емоцията, преживяването, да посреща своите международни клиенти, но и да привлече парижани в своите барове и ресторанти.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ето и някои интересни факти:

140 стаи

600 служители

50 националности

Най-големият частен басейн в Париж

СПА Шанел

Чек-ин по всяко време на денонощието

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

И още:

Специално за клиентите, които желаят да запазят своята анонимност под площад Вандом е прокопан тунел, който осигурява директен достъп до хотела. А ако някой от гостите се нуждае от кола, която да го закара някъде в града, то има специална договорка за сътрудничество с Бентли.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа излизане от Риц – площад Вандом с житните класове – специално преди представянето на колекцията бижута Les Blés de Chanel и дефилето висша мода на едноименната къща.

125

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*