Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

Задава се пътуване

21/02/2016

Задава се пътуване

This post is also available in: Английски Френски

Забелязали ли сте колко е готино да се планират пътувания, да се избира дестинация, маршрут, билети…Те са като светъл лъч и в най-монотонното всекидневие, заветна дата, към която се стремим, без да бързаме прекалено:

защото най-хубавото е очакването, подготовката, емоцията, сливаща спомен и смътно предвкусване на един различен живот, на едно приключение, на излизане от познатото.

styleinspiratrice_voyage (4)

Има пътувания, които чакаме с месеци или години, за които знаем, че ще ни се случат и самата мисъл, самата подготовка за тях ни правят истински щастливи. Така се чувствам и аз, така изминаха най-късите дни от годината, лошото време (което тази година не беше толкова много), неприятните случки (за щастие и те не бяха чак толкова значими), празниците и делниците, умората и скуката…То беше някъде там и ме очакваше. И сега, когато наближава неизбежно, аз се чувствам щастлива – по онзи някак смътен и необясним начин.

styleinspiratrice_voyage (2)

styleinspiratrice_voyage (7)

А за едно пътуване често трябва просто един удобен куфар, капсулна стратегия за гардероба, свежи козметични попълнения (които според мен вървят ръка за ръка с предстоящия пролетен сезон) и една-две разкрасително-освежаващи процедури, които да улеснят живота ни:

Подобно удобство са копринените мигли, които подчертават погледа по много красив начин и почти няма нужда от грим. За тази процедура се доверявам на Мария Славова. В идните дни ще си направя и още една процедура – очаквайте снимков материал!

styleinspiratrice_voyage (5)

L.A. Sunrise collection & Les beiges de Chanel: на фотосесията нося Healthy glow foundation N32 rosé и Rouge Coco shine 116 mighty
styleinspiratrice_voyage (8)

styleinspiratrice_voyage (6)

А вие какви стратегии прилагате, когато ви предстои пътуване? Вълнувате ли се предварително? : )

styleinspiratrice_voyage (1)

Куфар: лимитирана серия Lipault Paris

Тениска с нашивки: Славина Петрова

Скини дънки: Massimo Duti

Чанта: Easy, Yves Saint Laurent

Снимки: Мартина Тодорова

 

61

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*