Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

15 за 2015

03/01/2016

15 за 2015

This post is also available in: Английски Френски

Казвват, че 3 носи късмет – на толкова стана  и блогът през 2015г. Точно на 12 юли три момичета се събраха в Париж, за да отбележат тази специална дата. И макар хаштагът #MissBulgaria да не съществуваше още, мога да кажа, че съм щастлива да имам две до себе си! В тази публикация, която обхваща годината в 15 снимки, опитах да избера някои знакови моменти, които споделих с вас и които нямаше да имат такова значение именно, ако не бяхме заедно в това начинание. Благодаря от сърце, че следите блога и че ме вдъхновявате с всеки изминал ден за нови идеи и проекти!

В началото на годината се появи капулната ни колекция със Славина Петрова „Седмица в Милано„, в която си представихме перфектният куфар за една модна седмица.

Style_Inspiratrice_Slavina Petrova_1Беше натоварено, беше предизвикателно (снимахме боси, през февруари, на -3 градуса) и беше много забавно!

Style inspiratrice_Capsule Style Inspiratrice_Slavina Petrova_lace dress (1)

Малко след това Styleinspiratrice.com преживя тотална промяна и се сдоби с настоящия дизайн и визия. Огромно количество информация беше мигрирано, наложи се преформатиране и доста тестове. С тази фотосесия обявихме новия старт:

Styleinspiratrice_newbeginning

С настъпването на топлите дни все по-често бяхме из софийските улици. Така, докато разказвахме коя е улицата на хубавите мъже в София, този кадър се превърна в най-харесвания във фейсбук:

Styleinspiratrice_Larue

А статията, събрала най-много сърца от вас в самия блог беше един дълго чакан материал – този за сините врати:

Styleinspiratrice_PorteBleue (1)

В началото на лятото, заедно с още няколко страхотни блогърки, участвахме в инициативата Grazia Shopping Night Out, по време на която трябваше да направим стайлинг, който най-добре описва всяка една от нас. Както можете да се сетите, с момичетата се забавлявахме страхотно!

Styleinspiratrice_GSNO

Съвсем малко след това пътувах за Париж – поводът беше Форум „Лукс и иновации“. Впечатляващо събитие, което стана причина за две от най-дългите и задълбочени публикации (тук и тук) по теми, свързани с развитието на пазара и потреблението на луксозни стоки и услуги, както и срещата им със света на иновациите. От това мероприятие се роди и снимката, която за мен е най-емблематична за цялата изминала 2015 г.:

Styleinspiratrice-SalonduLuxe

В края на лятото се появи публикацията, която предизвика най-много реакции, коментари, споделяния и последвали статии, а именно – темата за цената на блогинга:

Styleinspiratrice_Cost_blogging (7)

Есента настъпи с неочаквани горещини, още по-неочаквана травма в коляното и … сбъдването на една дългогодишна мечта: седмицата на модата в Париж! Няколко дни живот на пълни обороти: дефилета, презентации, официални откривания, нови колекции, дизайнери, блогъри, снимки, срещи, щастие…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Когато човек искрено вярва в своята мечта, в един момент всичко се оказва възможно.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

А в края на годината поговорихме за 10 трика за бляскава новогодишна нощ. Всъщност, тези десет неща могат да бъдат прилагани през цялата година, която за мен ще бъде водена от правилото на 3-те Е: енергия, ентусиазъм и емпатия.

Styleinspiratrice_3E

А за вас кои бяха най-интересните и значими моменти от 2015 година?

41

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*