Fashion blog and lifestyle storyteller

Uncategorized YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Двойното предизвикателство

22/10/2014

Двойното предизвикателство

This post is also available in: Английски Френски

  • прави безкрайни интерпретации с гардероба и визиите си
  • комбинира според настроението и вдъхновението си
  • тръгва от базови дрехи и смели аксесоари
  • използва въображението си
  • откаже да робува на стереотипите

Ето какво се получи при първите две визии, за които се вдъхнових от вечната класическа комбинация от черно и бяло, актуализирана с някои елементи на сезона.

1. Лесна (effortless) и ефектна визия, която става и за корпоративно всекидневие, и за градска среда, и дори за една по-коктейлна итерпретация при смяна на аксесоарите.

Отправна точка е черната пола с разкроен силует (който стои добре на всякакъв тип фигура) и която е изключително елегантна поради факта, че има бял колан. Детайл, който изцяло променя звученето на дрехата. Комбинирах я с леко oversize бяла памучна тениска с V-образно деколте (която е добра и сигурна инвестиция за всеки гардероб).

Това е крайният резултат, като умишлено не съм завършила с връхна дреха, защото вариантите са безконечни – сако, фина жилетка, голяма плетена жилетка, кожено яке, тренч…

 

Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (11)

Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (12)

  Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (14)

Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (15)

 

 

2. Тази визия е по-скоро за свободното време, като в нея съм избрала за водещ елемент oversize карирана риза в бяло-черната гама, съчетана с бели скини дънки и небрежни боти. Вдъхновението ми в случая дойде от невероятната Инес де ла Фресанж, която предизвиква зимните стереотипи с твърдението, че през зимата е готино да се носят бели панталони. Напълно съм съгласна и съм готова да си нося последствията 😉 И тук подходът е много свободен, защото дава огромно поле за изява. Ако трябва да се избере един елемент – това е ризата, която може да бъде комбинирана по много различни начини – с черни дънки, с кожен клин, с мини пола …

 

Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (16) Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (17) Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (18) Style Inspiratrice_Marks_and_Spencer (19)

 

На вас коя визия ви допада повече и как бихте я доразвили?

Вижте още за новата колекция на M&S в статията на View Sofia.

Снимки: Виктор Стойнов

Marks and Spencer, Ines de la Fressange, black and white, looks, View Sofia

 

 

 

 

 

0

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*