Fashion blog and lifestyle storyteller

Muse. Modern muse

This post is also available in: Английски Френски

Тя е набор от контрасти, защото в същината си носи двойствена природа. Тази двойствена природа вдъхновява и едноименния аромат на Estée Lauder. Аромат с „двойно впечатление“, цветно-дървесен,  изтъкан от контрасти и противоречия, каквато е природата на жената.

_DSC6314_Ret

А какво е двойното впечатление? Това е начинът, по който възприемаме изкуството например, защото една творба никога не е еднозначна. Видимото за окото се пречупва през нашия опит, емоция, асоциация и се интерпретира по безброй неповторими начини, които правят живота толкова шарен, интересен и вълнуващ. Някак съвсем естествено рекламният клип за аромата показва прекрасна муза, която отива към изкуството – музея Гугенхайм в Ню Йорк (кликнете върху снимката, за да видите рекламния клип).

IMG_9490_cropped

…Има жени, които остават в съзнанието ни и аромати, които завладяват сърцето ни.
Интересно ми е, вашата муза коя е?

_DSC6308_Ret

Снимки: Виктор Стойнов, Estee Lauder.

Двойно-впечатлителният аромат на Modern Muse e композиран от:

Искрящ жасминов акорд:  това лице на аромата улавя творческата енергия и магнетична женственост, присъщи на модерната жена.  Екзотична мандарина и съблазнителен нектар от растението Орлови Нокти изпращат искра от енергия чрез искрящото усещане от росни венчелистчета. Два екстракта от Жасмин Самбак, като единият е съвсем нов за парфюмерийната палитра, Жасмин Самбак Китайски Абсолют , внасят  сияйна плътност към женствения букет от наситена Тубероза и свежа Лилия.
Гладки дървесни акорди:  нейният елегантен стил, сила и чувственост се изразяват чрез тази иновативна бленда от два вида Пачули, обгърнати от кремообразна Мадагаскарска Ванилия, наситен амбър и мускус – всяка от тези съставки  подсилва непоколебимия женствен завършек.
Estee Lauder, Modern muse, fragrance
0

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*