Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл Лукс

Закодираната красота на лебеда

13/12/2019

Закодираната красота на лебеда

Символът на лебеда: с какво го асоциирате?
Днес ще ви разкажа за една марка, която избира лебеда – символ на красотата, чистотата, спокойствието и елегантността, за свое лого. Марката е Germaine de Capuccini и вече 50 години посвещава своята дейност в служба на красотата.

Germaine de Capuccini ме впечатли със своята силно ангажирана и отговорна позиция за защита на околната среда, контрол по качеството, поддържане на баланса между професионален и личен живот.

„Красотата е сила, тя е чар, тя е преди всичко лично отношение, духовно качество.“ Кармен Видал, основателка на марката

Какво се крие зад лебеда на Germaine de Capuccini

За да се запозная по-отблизо с марката и да науча повече за продуктите, посетих официалния представител за България – Santé BG. Исках да разбера коя грижа би била оптимална за нуждите на кожата ми. Добрата новина е, че в момента култови линии са в специални, пакетни предложения. Така, добавената стойност е не само в елегантното представяне и опаковка, но и в наличието на допълващи и надграждащи качествени продукти.

Лифтинг, попълване, стягане с TIMEXPERT LIFT (IN)

Съдържащ пет магически продукта, този комплект е с ефективност, близка до тази на хирургическия лифтинг. Бръчките са запълнени и изгладени, обемът се възстановява и лицевият контур се премоделира.
Условно, продуктите се препоръчват за диапазон от 35+ и могат да се прилагат по всяко време на годината. Зоните лице, шия и деколте са по-стегнати и подмладени, благодрание на V-Matrix формула със съставки, които работят върху конкретния проблем. Особено ме впечатли продуктът за околоочен контур, към който има специален стик за предпазване от отпускане на горния клепач.

Премиум анти ейдж грижа: EXCEL THERAPY PREMIER

Най-луксозната линия продукти

Това е най-луксозната серия на Germaine de Capuccini. Продуктите са базирани на високотехнологични дългогодишни изследвания.

Кремът съдържа т.нар. пептиди на младостта, които активитарт отделянето на сиртуин в кожата. Сиртуинът удължава живота на клетките и забавя цялостното стареене на кожата.

Ако се притеснявате от дълбоки бръчки и загуба на блясък, този цялостен анти-ейдж крем е създаден, за да направи кожата по-стегната, по-гладка, по-мека и по-сияйна. Комплектът включва и продукт за тяло,с фини бляскави частици.

Пчелно млечице – ROYAL JELLY

Силата на природата е въвлечена в мисията за хидратация и подхранване на уморената и стресирана кожа, загубила своя блясък и тонус.

Пчелното млечице е богато на хранителни вещества, витамини А, В, С, Д и Е, минерали и микроелементи, които дълбоко подхранват, хидратират и подмладяват кожата и изравняват тена. Гъбата Фулин пория кокос избелва, овлажнява, подсилва имунитета и подмладява.

В комплекта ще намерите и почистващо мляко с пчелно млечице 2 в 1.

Комплект със силно подхранващ крем за зряла кожа 60+ EXTRA-NOURISHING HIGHLY DEMANDING CREAM 60+

Под знака на лебеда: силно подхранващ крем за зряла кожа

Този крем е специално разработен за зряла кожа или кожа с преждевременно остаряване. Създаден е на база на изследвания в областта на епигенетиката, регулира пигментацията и хидратацията, укрепва изтощената кожа. Формулата е толкова иновативна, че може да повлияе върху гените и да спре увреждането на клетките!

Превенция, правилна грижа и поддръжка – това са моите подходи за хубава и здрава кожа, с която да се гордея.

Важното е да (си) подарим красота, здраве за кожата и емоционално благоденствие. Спрете, дишайте, релаксирайте. Нека се откъснем от дигиталния стрес, докато се грижим за своята любима кожа.

Авторски материал, базиран на личен, автентичен опит. В партньорство със Санте.бг.

Снимки: Мартина Тодорова

16

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*