Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл Лукс Мода

4 минути или луксът да изглеждаш добре по всяко време

26/10/2018

4 минути или луксът да изглеждаш добре по всяко време

Ако се чудите как могат 4 минути да преобразят вида ми, ето и отговорът: My C.L.E.

Бързам да поясня, че тези четири минути са на дневна база, което спрямо 24 часовото денонощие е минимално отделено време за максимален резултат.

Какво представлява My C.L.E?

My C.L.E. е компактен, иновативен уред за домашна употреба, разработен от Carita.  Чрез LED светлини и микротокове, той помага на кожата да се регенерира, да бъде стегната, сияйна, подмладена и тонизирана. (Версия 2018 е адаптирана както за лице, така и за тяло.)

При мен ефектът беше видим незабавно след 4 минути употреба, тъй като лицето ми става с по-избистрен, светъл тен. Резултатите са устойчиви и видими след 28 дни, като при мен те се изразиха най-силно в изглаждане на линиите в зоната на околоочния контур и т.нар „пачи крак“. За да се подсили ефекта от уреда е добре да се комбинира със серум. Така например, за еластична и стегната кожа, аз използвах червена LED светлина, със серум Néomorphose.

В допълнение, микротоковете (използвах ниво 4) на уреда стимулират колагеновите и еластинови влакна и постигат лифтинг ефект.

Как започна всичко?

Малко преди пътуването ми до Париж през септември получих възможността да тествам My C.L.E. на Carita. Всъщност, уредът става толкова успешен, че се налага да се пуснат списъци с чакащи, за да бъде закупен.

Уредът е много лек, компактен и се зарежда с USB кабел. Батерията издържа супер дълго време (при мен зареждането беше след 3-та седмица).

 

Усещането върху кожата при процедура е много леко и почти недоловимо от преминаването на микротоковете.

Признавам си, че ползвах уреда доста активно и за заглаждане на кожата и тонизиране в зоната на коленете. Там отново залагах на микротокове, степен 4 и червена LED светлина, в комбинация с крема Haute Beauté – Crème Révélatrice Fermeté Carita. Самият крем има стягащо и ремоделиращо действие, което се допълва и подсилва от My C.L.E.

(Да си призная честно, при летенето със самолет много ме дразни един неприятен страничен ефект: задържането на вода и отичането на крайниците. По тази причина компактният уред на Carita се оказа особено полезен. Само за няколко минути с него успях да загладя и неутрализирам този неприятен страничен ефект и да изляза на външни снимки по голи крака.

(Всъщност, уредът ми помогна и да се отърва от една пъпка, която беше решила да се позиционира на челото ми точно преди Париж!)

My C.L.E.се позиционира в премиум сегмента. Цената му възлиза на една година спестяване по едно чисто кафе на ден в столично централно заведение. 4 минути, едно кафе, навсякъде и по всяко време – звучи доста разумно, нали? А добре поддържаната, красива кожа е дългосрочна инвестиция, която се отплаща многократно.

Уредите са налични за поръчка и/или тест във всеки един от магазините на Douglas – Beauty Zone.

 

 

Авторски материал, базиран на лични наблюдения, в партньорство с Carita.

Снимки: Мартина Тодорова

75

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*