Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Истории Мода

Total denim и едни от най-актуалните обувки на сезона

06/10/2017

Total denim и едни от най-актуалните обувки на сезона

This post is also available in: Английски Френски

Деним от глава до пети е тенденция, която много ми допада. Приятно ми е да експериментирам с нея и да я променям според настроението си. Днес реших да я съчетая с едни от най-актуалните и запомнящи се обувки този сезон.

Изборът ми на деним е в тъмната гама, в близки нюанси, защото по този начин се постига един завършен силует. Ризата съм завършила с дълга тъмна панделка, която замества бижуто.

Styleinspiratrice_Hogl-Cosmopolitan-shoes (3)

Специално място в тази семпла визия имат обувките – новият модел Cosmopolitan на Högl. Когато ги видях, бяха любов от пръв поглед. Веднага ме привлече ефектната и супер актуална заострена форма, която видяхме в последните дефилета.
Styleinspiratrice_Hogl-Cosmopolitan-shoes (4)
От няколко години имам афинитет към такъв тип силует, защото допълнително издължава крака. Цветът е много топъл и стои страхотно на босо. (В интерес на истината, пробвах  и с чорап – скоро ще покажа, защото се получи доста оригинално).

Styleinspiratrice_Hogl-Cosmopolitan-shoes (5)

Допълнително съм много доволна от факта, че този модел е със стабилен и масивен ток, който дава допълнителна сигурност. Още на първо обуване, на босо, бях с тях няколко часа и нямах никакъв проблем!

Styleinspiratrice_Hogl-Cosmopolitan-shoes (2)

Ще ви споделя и как поддържам обувките си от велур или кадифе. Тайната е специалният Vario спрей на Collonil, наличен в магазина на Högl в Сердика център.

За финал на този стайлинг прибавям малка черна чанта и съм готова!

Как ви се струва тази комбинация?

Снимки: Мартина Тодорова

58

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*