Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Мода

Флорален принт от глава до пети?

10/10/2017

Флорален принт от глава до пети?

This post is also available in: Английски Френски

Знаете ли, че не беше отдавна времето, когато идеята за нещо тотално в стайлинга ми никак не ми допадаше. Тотално черно, тотален деним, тотален принт и т.н. ми се струваха лишени от оригиналност. В момента, в който реших да пробвам обаче, си дадох сметка, че е много готино, различно и свежо. Особено за есента, един от големите ми фаворити е флоралният принт.

Styleinspiratrice_Total Florals_Thumbelina (3)

Впрочем, той е и сред водещите тенденции за сезона. И това не е случайно – всички имаме нужда от цвят и свежест във времето, когато слънчевите часове започват да намаляват, а градът сякаш става по-сив и мрачен.

В моята комбинация съм заложила и на още един любим тренд, който продължава да бъде актуален – този на лесната елегантност. Както се досещате, влиянието идва от спортните облекла, но с едно по-градско  приложение.

Styleinspiratrice_Total Florals_Thumbelina (2)

Всъщност, този ансамбъл на младата българска марка Thumbelina се носи еднакво добре и заедно и поотделно. Тествах го в няколко варианта, като особено добре се получава съчетанието на панталона със светъл тренч, изчистена тениска и мокасини.

Styleinspiratrice_Total Florals_Thumbelina (1)

Тук можете да видите този и други модели на марката. Допада ми, таблицата с размерите е много ясно и точно описана, а процесът за връщане и замяна на артикул е изключително лесен и бърз.

Снимки: Мартина Тодорова

62

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*