Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл Лукс

Независимо какво ще ни донесе новият сезон, винаги ще имаме Париж

22/09/2017

Независимо какво ще ни донесе новият сезон, винаги ще имаме Париж

This post is also available in: Английски Френски

Здравей, есен! Краят на лятото винаги ме натъжава по необясним начин. Необясним е, защото истината е, че есента е любимият сезон. Времето, когато ми се случват най-интересните и вълнуващи неща, времето на големите промени, на празниците (съвсем скоро ще имам рожден ден), на Париж…

Styleinspiratrice_Paris_NewSeason1

Опитвам се да си припомня, че краят на лятото е началото на нов сезон. Не цитирам за първи път тези думи, но са ми толкова любими, че искам да ги споделя отново. Един кратък пасаж, няколко изречения, извадени от конкретния контекст, но толкова точно илюстриращи днешното ми настроение:

Казват, че лятната любов е краткотрайна. Но понякога това, което започва като флирт, може да прерасне в нещо повече. Пътуване до плажа може да бъде всичко, което е необходимо, за да прочистим умовете си и да отворим сърцата си. И да напишем нов завършек на стара история. Някои изгарят от горещината. Те просто искат да забравят и да започнат отново. Докато има други, които искат всеки миг да продължи вечно. Но всеки може да се съгласи с едно  – тенът избледнява, лъчите потъмняват и започва да ни се повдига от пясъка в обувките. Но, краят на лятото е началото на нов сезон. И всички обръщаме поглед към бъдещето. … Gossip Girl.

Styleinspiratrice_Paris_NewSeason2

Вие как посрещате новия сезон?

Снимки: Мартина Тодорова

75

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*