Fashion blog and lifestyle storyteller

Мода

Когато банските и обувките-бижута се срещнат в града

15/05/2017

Когато банските и обувките-бижута се срещнат в града

This post is also available in: Английски Френски

Днес ще ви покажа една нетипична стилова комбинация, която отдавна исках да пробвам и да заснема. Според вас, възможно ли е да сложим едновременно бански, обувки-бижута и…да се разходим в града?

Styleinspiratrice-swimwear-slingbacksbijoux-city (2)Styleinspiratrice-swimwear-slingbacksbijoux-city (3)Styleinspiratrice-swimwear-slingbacksbijoux-city (5)

Всъщност, в последните години банските излязоха от обичайното си приложение на плажа и край басейна и започнаха да заемат все по-активно участие в други аспекти на живота. Те бавно и уверено се промъкнаха във фестивалните стайлинги и в градска среда. Бях супер впечатлена, когато през февруарската седмица на модата в Ню Йорк фашонисти гордо крачеха с бански, дънки и палта с косъм!

Освен това, съм убедена, че хубавите дрехи и обувки са, за да ги носим много и с настроение! Ето защо винаги можем сами да измисляме своите поводи и да разчупваме измислените шаблони.

Тук комбинирах:

  • Бански – страхотен колоритен модел на младата българска дизайнерска марка Paramidonna
  • Обувки – чифт супер стилни сребърни обувки  Högl с ток, инкрустиран с камъни от колаборацията на Jean-Paul Gaultier Х Svarowski

Styleinspiratrice-swimwear-slingbacksbijoux-city (4)

Към тях прибавих чифт бели дънки и лек шлифер, за да завърша стайлинга. Така хем ми е супер удобно, цветно и разчупено, хем обувките придават доза елегантност, шик и неочаквана дързост на тоалета.

А вие имате ли любима нетипична комбинация? 🙂

Styleinspiratrice-swimwear-slingbacksbijoux-city (1)

Нося:

Бански – Paramidonna
Обувки – Högl
Снимки : Мартина Тодорова

96

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*