Fashion blog and lifestyle storyteller

Мода

Как да носим тесни дънки със спортни обувки…

21/10/2016

Как да носим тесни дънки със спортни обувки…

This post is also available in: Английски Френски

така че, силуетът ни да изглежда строен и елегантен?

styleinspiratrice_sneakers_hogl-skinny-jeans-1

Години наред избягвах да нося дънки и маратонки, защото непрекъснато ми се струваше, че тази комбинация ми скъсява краката и ме прави да изглеждам по-пълна, отколкото съм в действителност. В разговори с приятелки, а и наблюдавайки различни стайлинги, стигнах до извода, че не е въпрос на комбинация, а на правилни пропорции.

styleinspiratrice_sneakers_hogl-skinny-jeans-3

Днес реших да покажа как можем спокойно да носим любимите си скини панталони с още по-любимите ни приятели във всекидневното покоряване на града – спортните обувки.  Ето и моята тайна – важно е да спазим няколко лесни правила, за да постигнем чудесен резултат:

Дънките – добре е да са с по-скоро висока талия, както и да оставят малка част от глезена открит (ако не са по-къси, винаги може да ги навиете леко – както правя аз). Готин елемент е добавянето на бандана за личен акцент, както и за издължаване на пропорциите

Обувките – ако са в близка тоналност до цвета на панталоните, създават общо усещане за непрекъснатост на силуета. Аз избрах този страхотен модел от най-новата колекция на Högl,, защото е елегантен, удобен и може да се носи във всякаква ситуация.

styleinspiratrice_sneakers_hogl-skinny-jeans-5

Топ – блуза, яке – в този случай е добре да е около нивото на талията, за да няма оптическо скъсяване.

Бонус или още 2 наши съмишленика в този случай – голямата дамска чанта чудесно балансира силуета, а прибраната нагоре коса ни дава още няколко сантиметра бонус по вертикала!

styleinspiratrice_sneakers_hogl-skinny-jeans-6

Нося обувки Högl, дънки – Massimo Duti, чанта Tod’s

Снимки: Мартина Тодорова

Благодаря на MonsieurMada.me и на блогърката  @lestendancesdelilou – статията е налична и в сайта www.monsieurmada.me/ . Сайт, посветен на модата, красотата, лайфстайла – хвърлете му едно око.

48

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*