Fashion blog and lifestyle storyteller

Мода

Вдъхновени от увереността, създадени да освобождават

09/10/2016

Вдъхновени от увереността, създадени да освобождават

This post is also available in: Английски Френски

Едно от дефилетата, които очаквах с вълнение и нетърпение беше това на младия и талантлив дизайнер Пийт Дулаерт. Благодарна съм на срещата си с него, защото ми даде един нов поглед и ме провокира да погледна отвъд традиционното, да отдам дължимото на хармоничните алтернативи.

Галактическо чудо и космическо изследване вдъхновиха този сезон, красива метафора за приключенския и любознателен ум. Докато нашият свят се обръща навътре, ние желаем да погледнем отвъд традиционното и да отпразнуваме хармоничните алтернативи.

peet-dullaert-look07 peet-dullaert-look12 peet-dullaert-look13 peet-dullaert-look14 peet-dullaert-look18 peet-dullaert-look20 peet-dullaert-look32 peet-dullaert-look38
Сезонът на Пийт възхвалява дизайн, следващ посоката на взаимо-заменяемите, подчертава освобождаващите перспективи, независимо от пола и формите на тялото.

Вярваме, че автентичността ни кара да вървим напред и да се свързваме с красотота на това, да следваме своя собствен път. Намираме единство в споделените емоции и спасение в индивидуалността…

Колекцията продължава посоката на Peet Dullaert, в която модата е средство да се подчертаят индивидуалността и завладяващата личност със съвременната реалност. Силуетите са верни съмишленици на тялото, те позволяват свобода на движението – ключова за съвременния живот. Иновативни кройки, създадени, за да обгръщат тялото и да падат свободно около него, да се  напасват към силуета  и неговите движения.

styleinspiratrice_peetdullaert-2 styleinspiratrice_peetdullaert-3

Последователно развитата яка тип „дзен линия“, завършващия и уникален стил на панталоните „Конкорд“, заедно с изпълнението в стил техно плисе продължават да въплъщават дизайнерската естетика на Пийт – рационално и напредничаво мислене с изявен фокус върху съвременния и интелигентен силует.

Колекция с послание, с мисъл върху съвременния човек и неговото устойчиво потребление. Колекция, която кара да се замислиш…и да продължиш смело напред, обединявайки комфорт и елегантност!

Вижте бекстейдж моменти, както и видео от финала:

styleinspiratrice_peetdullaert-1

А тук можете да си припомните колекция есен-зима.

Нося: Овърсайз суичер H&M, чанта – Neri Karra, обувки – By far и моят верен съмишленик в това парижко пътешествие – Samsung Galaxy S7.

66

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*