Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

За една легенда и много истории

25/05/2016

За една легенда и много истории

This post is also available in: Английски Френски

Наскоро се замислих как се разказва история за един парфюм и то – мъжки…Започнах да

чета за историята на марката, за раждането на аромата, за развитието му и неговите характеристики. Колкото повече четях, толкова повече сякаш „разбирах“ аромата и започнах да мисля в картини, в истории, хора и места.

Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (3) Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (4)

Така се случи и днешната фотосесия, за която поканих един от най-близките си приятели. Разходихме се във времето на място, събрало множество мигове и случки и си поприказвахме. За мен Симеон винаги е бил човекът, който действа с размах и визия за нещата, който не се страхува да следва мечтите си и всеки път да отиде малко по-далеч, да види какво ще се случи. В този ден се разходихме в историята и си поговорихме за бъдещето и новите неща, които всеки един от нас е планирал.

Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (5) Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (6) Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (7)

Може би именно така се раждат легендите – от една малка идея, кратка случка, повратна точка и история. Такива асоциации получавам от аромата на Montblanc – Legend spirit: за свобода, независимост и уникалност, за безкрайни красоти и необятни хоризонти, ярко бяло, бляскаво и някак дръзко. Едно свежо дървесно-ароматично ухание, което приканва всеки да го открие, за да намери своята вдъхновяваща история. Повече за аромата можете да прочетете тук.

Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (8) Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (9) Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (10) Styleinspiratrice_Montblanc_Legend (11)

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ!

Честито на Liliya Mishinkova! Моля да се свърже с мен на имейл адрес: office@styleinspiratrice.com .

Продължавайте да следите блога, защото предстоят още много вълнуващи истории и изненади!

Специално за читателите на Styleinspiratrice е и днешната изненада, защото един от вас, изтеглен на случаен принцип, ще получи подарък: новият аромат на Montblanc – Legend spirit. Играта се провежда във Фейсбук от 25.05 до 30.05.2016г. и е отворена за участници на територията на Р България. Включете се тук.

Победителят ще бъде обявен в настоящата публикация на 31.05.2016г. Успех!

Топ и къси черни панталони – Fede, лято 2016

Обувки – Tod’s

Снимки – Мартина Тодорова

99

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*