Fashion blog and lifestyle storyteller

Uncategorized YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Нов старт

06/05/2015

Нов старт

This post is also available in: Английски Френски

Създадох блога през лятото на 2012г. след спонтанна и в същото време логична идея. Дългогодишната ми страст към модата, дизайна и изкуството намери своя път чрез Style inspiratrice. Блогът се превърна в пътуване в света на модата и на стила, на проявленията на лукса и стандарта на живот в един по-широк смисъл, на устойчивото потребление и отношение към модата.

Eдна от мисиите на Styleinspiratrice.com e да показва вдъхновяващия пример на млади дизайнери и таланти, както чрез статии, така и чрез различни проекти и инициативи, защото

“Създателите на мода и обекти на дизайн са артисти, които с вдъхновението си ни пренасят в един по-красив свят и ни карат да мечтаем. Това са историите, които искам да разказвам.”

Блогът ще продължи да бъде мястото за разказване на истории и споделяне на преживявания. Място, в което ще се радвам да съпреживяваме заедно емоции от света на модата, стила и начина на живот.

В него ще намирате съдържание, снимки, както и специални условия, предложения и изненади за вас – неговите читатели и съмишленици!

_VSP5412_VSP_ret _VSP5415_VSP_ret _VSP5419_VSP_ret _VSP5427_VSP_ret _VSP5438_VSP_ret _VSP5440_VSP_ret _VSP5457_VSP_ret

Останалите медии, в които съм активна, ще продължават да съществуват, като ще се придържат към линията на блога, но ще носят своите специфики:

Фейсбук – най-активната медия с кратки коментари, впечатления и споделяне на вдъхновения от други блогове

Инстаграм – моментите, уловени в една снимка, които тук намират точното си място.

Туитър – мястото, на което споделям професионални текстове и статии, както от света на модата, така и от този на ПР и комуникациите. Това е мястото мисли и цитати в 160 символа, които са ме вдъхновили в дадения момент.

Междувременно, можете да се абонирате за нюзлетъра на styleinspiratrice.com, от който първи ще имате достъп до специално съдържание, а всеки месец ще има и специални награди!

Блуза – Ham & Eggs

Пръстени – магазин Ключ

Снимки: Виктор Стойнов

35

Written by:5 comments
  1. Dima

    Чие дело са страхотните пръстени? :)

  2. SJP

    OMJ! Love this blouse - it is simply amazing! Is it sold online? Keep doing the good work! xx

  3. SJP

    Love your pix and new blog! Well done :)

  4. […] Малко след това Styleinspiratrice.com преживя тотална промяна и се сдоби с настоящия дизайн и визия. Огромно количество информация беше мигрирано, наложи се преформатиране и доста тестове. С тази фотосесия обявихме новия старт: […]

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*