Fashion blog and lifestyle storyteller

Uncategorized YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Обувките и момчетата

20/01/2015

Обувките и момчетата

This post is also available in: Английски Френски

_DSC8603_Ret

Всъщност, трябва ли да се опитваме да обосновем потребността и ползата от хубавите обувки? С риск да прозвучи леко крайно, не е ли по-добре просто да ги обичаме и да се възхищаваме на тези, които ги носят, така, както харесваме някое произведение на изкуството – водени от емоцията, а не толкова от разума…

Интересно ми е, вие какво мислите по темата: защо са важни обувките на ток?

* не особено убедителен аргумент
4

Written by:2 comments
  1. Абсолютно съм съгласна с обяснението, което си дала. Поне според скромното ми лично мнение, обувките са от голямо значение в гардероба на всяка жена. Точно това, че завършват тоалета и правят толкова много за излъчването и стойката ги прави задължителни за всички дами, които искат да изглеждат зашеметяващо. Ако трябва да съм честна, доста дълго време избягвах да нося високи обувки, най-вече заради ръста си, но все повече започвам да не обръщам внимание на подобни неща - ако една обувка те кара да се чувстваш добре и допълва облеклото ти, тогава никой не може да ти каже какво да носиш. Вече спрях да се спирам "да нося високо, защото съм висока" (вярно, че намирането на подходящ кавалер е малко по-трудна задача хехе), и трябва да кажа, че и ти много ми помогна за това решение. Всеки път, когато те видя, изглеждаща зашеметяващо, стройна, елегантна и уверено изправена, само още повече се убеждавам, че няма "не може" и не е нужно да се лишавам от нещо, което ми харесва заради другите - точно обратното, трябва да го правя заради себе си! :))

    • Vanina

      Благодаря ти, Ив! Наистина - най-важното е да го правиш за себе си, спрямо своето усещане и настроение. Страхотно изглеждаш, така че - смело напред! :)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*