Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

Ново начало

31/12/2014

Ново начало

This post is also available in: Английски Френски

 

IMG_20140614_232049

IMG_20140615_010815

IMG_20140616_235144

 

Style inspiratrice-sneak peek

Jury_Mtelegance

Style inspiratrice_Mtelegance Post

Стартирахме и няколко сътрудничества, които съм сигурна, че ще се развият още и които ще споделя с вас в най-скоро време.

 

В тази година нямаше презокеански пътувания, но имаше завръщане и преоткриване на една голяма любов…

 

Style inspiratrice_Paris

Тази година ме изправи пред още един страх – след височините, дойде ред да се сблъскам и с водата, което беше много интересен и ценен опит.

Style inspiratrice_Artisipho (4)

 

В стилистичен план с отворени обятия приветствах всякакви кецове и маратонки в гардероба си. Освен това, претърпях промяна, защото не само, че махнах бретона, който носех от ужасно много години, но и започнах да нося среден път (което не ми се беше случвало никога)!

Style inspiratrice_Hairstyle

Style inspiratrice_sneakers

 

На самия край на годината започна преместването ми в нов апартамент – проект, който отне повече време от предвиденото, но мисля, че чакането си струваше.

Годината беше изпитателна и тъжна, защото в навечерието на рождения ми ден, загубих  много близък човек – моята баба. Човекът, който има огромен принос за естетическото ми развитие и творческа мисъл, за любовта към изкуството, към пътешествията и за следването дори и на най-невероятните мечти…

Mamie

 

***

 

 

А най-важното е, че наистина, когато си на правилния път, срещаш правилните хора…Пожелавам ви да следвате мечтите си и да бъдете много, много щастливи!

 

 Style inspiratrice 2014

 

10

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*