Fashion blog and lifestyle storyteller

Uncategorized YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Мтелеганс и големите 8

21/08/2014

Мтелеганс и големите 8

This post is also available in: Английски Френски

Andrey-Nikolov_MteleganceGeorgi StoilovMarta PeshevaSofia HuseinIna AssaAmal DjumaMaria NichevaSerguey Jordanov

 

В този етап на състезанието всеки един от вас се превръща в жури, защото може да даде гласа си за модела, който най-много му допада. Всеки глас ще бъде взет под внимание за финалното решение.

За да дадете своя вот – натиснете тук. А иначе, може да ми споделите кой модел ви допада в коментарите по-долу! 😉

Дизайнерски модели (отгоре надолу) на: Андрей Николов, Георги Стоилов, Марта Пешева, София Хюсеин, Ина Асса, Амал Джома, Мария Ничева, Сергей Йорданов.

 

 

0

Written by:One comment
  1. Апостол

    Снимка 4! Харесват ми изчистените линии и деликатните детайли. Червените яки на ризите илюстрират по един иновативен начин логото на фирмата. Дамската версия с панталон и риза изглежда фантастично - много стилно и шик! А роклята е разкошна и има силует, който е подходящ за всякакви размери! Единственият ми проблем е, че при гласуването трябва да избера или варианта с рокля или този с риза (при жените), макар да смятам, че комбинацията от двете/възможността за избор между двете, би била идеална. За другите модели мога да коментирам какво не ми харесва и защо не ги намирам за подходящи, но поста ще стане твърде дълъг и може би негативен, за някои хора. :) Тъй че толкова от мен. Поздравления още веднъж за страхотния конкурс - дано има повече такива инициативи! Браво Ванина!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*