Fashion blog and lifestyle storyteller

Uncategorized YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

2014 от Матилд Туло

16/01/2014

2014 от Матилд Туло

This post is also available in: Английски Френски

 

2014

Необикновено-изключителна, защото това придава чара на всекидневния живот. Изключителните неща в него могат да бъдат както професионалните успехи или тези в любовта, така и всички онези мънички изключителни нещица: филмът, който се запечатва в съзнанието ни, невероятното съвпадение, което ни оставя без думи, слънчевото небе в студения зимен ден, пътуването в градския транспорт (или може би по-добре без това последното). Изключително може да е едно ново приятелство, озарено от момента, в който осъзнаваме, че сме срещнали някого.

Бляскаво-златиста – както буквално, защото средствата са хубаво нещо (можем да си купуваме съществени неща, в т.ч. и обувки ;)) така и в един по-широк план. Нека бъде изпълнена с блясък и радост, с онази малка бляскава светлинка вътре в нас, която ни води и насърчава да се борим за най-доброто. Нека бъде бляскава като празник, от онези, в които опиянени вземаме с пълни шепи от живота (и бърборим твърде много). И да осъзнаем, че животът, дори и невинаги да е бляскав, е прекрасен и понякога просто трябва да поспрем и да му се насладим.

Извисена – за да съумеем да бъдем над нещата и онези ситуации, които ни измъчват и помрачават мислите ни (и нека се чувстваме извисени, дори и да сме обули най-равните обувки на света).

Пъстроцветна – защото няма смисъл да се поддаваме на сивотата на всекидневието и да гледаме апатично на понеделниците, с които започват нашите седмици. Нека отхвърлим сивотата, ето, даже и портмонето ми е съпричастно, оказа се, че е хвърлило око на разкошни жълти обувки.

Палава – както, когато се заливаме от смях, скъсваме се от бъзици, ръсим пиперливи майтапи и разсмиваме околните, когато си даваме сметка, че сме в палаво настроение и това ни харесва. Но също така, нека бъдем пикантно-остри и точни в своя избор, за да продължим напред и да изградим своя собствен стил без да се разсейваме (много) от онова, което правят другите.

И така, обувко-желая ви всичко най-хубаво за 2014!

 

 

0

Written by:3 comments
  1. Мира

    Много ми харесва - посланието, както и самият блог!!

  2. Moi qui suis pas mal de blog sur la mode je n'avais pas encore vu ces chaussures et franchement je les trouve absolument magnifiques !

    • Vanina

      oui, elles le sont, effectivement! :)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*