Fashion blog and lifestyle storyteller

Мелбърн

This post is also available in: Английски Френски

Няколко снимки от пътуването, подготовката (хидратация и слънцезащита на първо място) и първите ми часове на австралийска земя:

Style inspiratrice-Melbourne-Bioderma

Melbourne-1 Melbourne1-2 Melbourne1-3 Melbourne1-StyleInspiratrice SI-Melb1 SI-Melb2 SI-Melb4 Style inspiratrice_Melbourne4

ПП: За свеж и отпочинал вид, особено при такива дълги полети, силно препоръчвам спане в самолета и консумиране на вода под всякакви форми. Аз се бях заредила с дозичките на Bioderma  от техния страхотен продукт Matricium, който наистина озарява лицето и придава отпочинал вид.  Много ми допада тяхната форма – не знам защо, но ми напомнят на самолетчета ;). Слънчевата защита е повече от необходима тук, защото слънцето е много силно. В моя случай използвам няколко продукта: сухото олио на Bioderma, което не само, че пази от слънцето, но и допринася за здравословното придобиване на страхотен тен, супер фин флуид Photoderm max SPF50 на Bioderma  и компактна минерална пудра за лице, предназначена за чувствителна кожа, с много високо ниво на защита –  Photoderm max SPF50 на Bioderma (за пудрата – малко по-късно).

 

 

[:]

27

Written by:


previous post

Стил и зима?

next post

Мелбърн 2


2 comments
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*