Fashion blog and lifestyle storyteller

Cocktail time

This post is also available in: Английски Френски

Коктейлното време е време, в което всичко може да се случи. На границата на вечерта, когато дневните емоции остават зад гърба ни, а настъпващата вечер е изпълнена с очаквания. Когато слагаме червено червило и усмивката на лицето ни прави толкова красиви, че можем да омаем най-елегантните момчета.

 DSC_6600-CT DSC_6598-CT

 

 Коктейлът  е времето на социалния контакт, на разговора, на комуникацията, на активния обмен. Когато се приготвям за коктейл, винаги нося в себе си приятната емоция от тази предстояща среща. Представихме момента непосредствено преди коктейла, когато всичко може да се случи.

 DSC_6625-CT

 

Отново съм се спряла на един основен елемент в облеклото – ефектната пола, която носи усещането за рози. Цялата визия е решена в сивите тонове – блузата с ефектен гръб, гривната от перли, включително и малката коктейлна чанта. Естествено, обувките не са сиви,  а пудрено розови и естествено продължават линията на крака, като се сливат с него (много удобен трик за оптическо издължаване на силуета ;))  

DSC_6632_CT

DSC_6645-CT DSC_6625_bracelet-CT

 

Акцентите са:  светлосините перли – гердан, който много обичам, защото е бил на баба ми, ярко червеното червило и косата, завита небрежно и прибрана назад. Последните дефилета показаха именно, че този тип завиване на косите ще бъде много лансирано през есенно-зимния сезон (отделно е лесно за реализиране и много практично във всекидневието).

 

DSC_6662-CT

 

А вашият любим коктейл е…? : )Снимки: Виктор Стойнов

 

0

Written by:2 comments
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*