Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл Мода

Black summer Кари Брадшоу стил – част 1

30/07/2023

Black summer Кари Брадшоу стил – част 1

Black summer ’23 e към своя край. Често запазваме най-доброто за финала и затова ще ви споделя една мини поредица от аутфит идеи, вдъхновени от гардероба на Кари Брадшоу.

Докато работех по съдържанието на месеца, в който показвам различни аспекти от красотата на черното през лятото, констатирах, че в годините на сериала, Кари има набор от емблематични стайлинги в черно. В допълнение, тази година прочутата ТВ поредица става на 25 години – повод, който заслужава внимание. Заедно с Bulgaria Mall подготвихме няколко стайлинга, които адаптирани към днешния живот, изглеждат все така добре и остават актуален избор за носене.

Първото предложение е стайлинг с черна рокля със златно обточване, с едно рамо и чокър-цвете, адаптиран като брошка. То е вдъхновено от прословутата сцена, в която Кари играе на бутилка и … целува Аланис Морисет!

Рокля: Catty, чокър с цвете: H&M

Втората идея е черна неглиже slip dress с дантела и ефектна горна дреха, с впечатляващи сандали – специално за последната нощ на Тузара в Ню Йорк, точно преди да замине за Напа. Помним, че Кари се оказа в родилното, а обувките бяха съсипани!

Рокля: H&M, сако-блуза, със закопчаване на гърба (което в случая нося обърнато отпред): Catty

Стайлинг № 3

Иконичен сет с кроп топ, който Кари носи на откриването на нов бар в Манхатън.

Ляво: топ и пола LC Waikiki, дясно: топ и пола Lui Jo

Четвъртата визия е вдъхновена от анонса за един от новите сезони на SATC. На преден план е Кари с черна рокля с тънки презрамки и висока талия.

Рокля: LC Waikiki

Допадат ли ви превъплъщенията? Следва втора част.

Авторски материал, базиран на личен, автентичен опит, създаден в партньорство с Bulgaria Mall. По време на заснемането на статията всички показани облекла са налични в търговските обекти в мола.

Снимки: Мариан Велев

10

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*