Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Lifestyle Uncategorized @bg Лайфстайл

10  ултраважни предмета в моето всекидневие

09/11/2022

10  ултраважни предмета в моето всекидневие

Заради 10-та годишнина на блога реших част от съдържанието тук да е свързано с тази специална цифра. 10 ултраважни предмета продължава поредицата с кратък преглед на вещите, които са неизменни във всекидневието ми.

Започвам с устройството, на което пиша настоящата история, а именно: моят ултрабук. Постоянно е около и с мен, не само като средство, а и като активен участник в деня ми. В тази динамика още по-силно оценявам лекотата на моя Acer Swift, издържливостта на батерията, мобилността и безспорно красивия дизайн.

Едва ли нещо друго може да ме стресира толкова, колко хипотезата да се окажа без… телефон! Логично, това е следващият много важен предмет в моето всекидневие, в комплект с батерия на 100% и високоскоростен интернет.

Денят се обезсмисля без храна за душата – няколко страници на ден от любима книга (като „Романтичният егоист“ на Бегбеде например) са част от моята рутина.

Слънчеви очила – целогодишно в чантата ми и ежедневно на лицето ми – в светлата част на деня. Качествена хидратация – стартът и завършекът на всеки един ден са немислими без хубав, съобразен с нуждите на кожата ми крем за лице.

Моите ултраважни предмети във всекидневието

Останалите 5 ултраважни предмета:

  • Списъкът включва още моите любими дискретни бижута;
  • шоколад за подслаждане;
  • яркочервено червило с моите инициали – защото винаги подобрява настроението и само с един жест прави официален всеки стайлинг;
  • любима чанта – от микро, до макси формат – в зависимост от ситуацията и повода;
  • парфюм, който ме кара да се чувствам добре и ми напомня за любими места и събития.

Voilà – това е моят списък, имаме ли съвпадения?

Публикацията е базирана на личен, автентичен опи и е в партньорство с Acer.
Снимки: Мариан Велев

31

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*