Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл Лукс

Готова за плажа с [K]oncept Beauty & ERES

17/07/2022

Готова за плажа с [K]oncept Beauty & ERES

Готова за плажа е историята за един дълго мечтан бански и за подготовката за него. История, която няма нищо общо с изтощителни диети и спортни режими, нито с гонене на непостижими естетически идеали.
Спомням си как, преди 7-8 години, когато блогът правеше първите си стъпки, четях и се вдъхновявах от имена, които проправяха пътеката на създателите на дигитално съдържание. Сред тях беше обаятелната Garance Doré – любима заради своя френски шик, непринуденост и струяща joie de vivre. В нейните постове, винаги когато ставаше дума за плаж или за пътувания, банските, които носеше, бяха ERES. Тя подчертаваше, че освен красиви в своя перфектно семпъл дизайн, те са ултра удобни и изваждат на показ най-доброто от тялото.


Времето минаваше, заедно с него – множество морета, пътешествия и почивки, а аз си мислех за моите пефректни бански и за момента, в който ще се почувствам 100% себе си и ще се насладя максимално на плажното преживяване. (Преди няколко години, докато отново разглеждах банските на ERES в Le Bon Marché в Париж, попаднах на невероятно красивата Алис Талиони, която избираше чифт за своята ваканция!)

Един от най-ефектните модели за плажа - ERES 22

През 2022г. моето специално лято дойде и ме събра с ERES, с [K]oncept Beauty & Café и с един невероятно изискан френско-италиански усет и подход за качественото живеене, с една wellness философия, която логично водеше към това мое дългогодишно търсене.
Ако иконичният парижки бранд ERES говори за изкуството на тялото, то италианската луксозна марка Villa Paradiso – лидер в wellness преживяванията, вярва че тялото е отражение на вътрешния ни свят. Иновациите в дизайна на бански се преплитат с иновациите при персонализираната грижа за кожата и тялото – благодарение на визионерския поглед на Марта Игнатова и създадените от нея специални места за ценители на модата и wellbeing в София – [K]oncept 7 и [K]oncept Beauty & Café.

Време за мен в Koncept Beauty & Café

Там намерих и своя специален бански ERES, както и персонализираната терапия за хармония между дух и тяло – точно преди първото ми морско пътуване за тази година. Вече няколко десетилетия, парижката марка за бански и бельо вдъхновява жените по целия свят със своите изчистени и перфектно прилягащи модели: естетика, която прегръща тялото, за да покаже неговите най-красиви страни. Абсолютно непреходни и неподвластни на модните течения, тези бански са инвестиция, която си заслужава. Типичен пример за дискретен лукс за истински познавачи, които на плажа се разпознават по изваяния силует и иконичните деколтета с форма на U – като например при модела Cassiopée, изработен от материята Peau Douce (нежна кожа, фр.).

След естетичната наслада за окото, дойде ред и на времето за себе си – за едно специално преживяване за тялото и сетивата, което ме подготви по най-добрия начин за плажа. В [K]oncept Beauty & Café направихме персонализирана комбинирана терапия за тонизиране и подобряване на формата. Тя се състои от няколко прецизно съчетани стъпки, които водят до наистина добри резултати.

Персонализирана терапия за бързо влизане във форма за плажа.

Моята терапия включваше:

Ръчен антицелулитен масаж – силов и ефективен, с фокус върху зона дупе и бедра.

Ръчен, антицелулитен масаж

Следва нежно изчеткване на тялото, което цели задействане на кръвообращението и раздвижване на лимфата.

Ексфолиращ скраб с морски соли и масла подготвя кожата за терапията, съобразена с нуждите на тялото и търсения ефект:

  • Детоксикираща
  • Дренираща
  • Ексфолираща
  • Антицелулитна

Всички тези терапии са с луксозни, изцяло натурални, продукти на италианската марка Villa Paradiso. Налични са ексклузивно в [K]oncept Beauty & Café и могат да се закупят и за домашна употреба. Терапиите могат да се комбинират помежду си, за още по-бърз и видим резултат.

След намазване с избрания продукт (или продукти) тялото се завива с термо одеяло за 15-20 минути. Загряването има за цел да изкара токсините от организма. Всяка една терапия протича по определен протокол, а продуктите действат по различен начин. Общото е, че на финала правят кожата сияйна, тонизирана и подмладена. Продуктите на Villa Paradiso са с изцяло натурален състав. Философията на италианската луксозна марка, лидер в wellness преживяванията, е че тялото е отражение на вътрешния ни свят. Да се погрижим за себе си, за своята кожа, ни кара да се чувстваме спокойни и уверени във всекидневието. Хармония на дух и тяло – марката използва най-новите технологии, за да създава ултра персонализирани продукти, които откликват прецизно на нуждите на кожата и на тялото. Основополагащите ценности на бранда са: превенция и всекидневна грижа за красотата, която е устойчива във времето.  

Релакс в термо одеяло

За още по-добър финален резултат допълнихме и с апаратна процедура Venus Legacy.

Venus Legacy за още по-бързи и видими резултати

След процедурата се чувствах приятно отпусната, спокойна и лека като перце. Дрехите ми бяха по-свободни от обичайното (влязах в шорти размер 4, а по принцип съм 6 по американска номерация),

имах чувството, че буквално съм свалила 5 килограма, 10 години и всичкия натрупан стрес и недоспиване от последните седмици!

Само с една персонализирана и точно прицелена терапия се почувствах като едно younger & lighter moi!

А вие как се подготвяте за плажа?

Материалът е базиран на личен, автентичен опит и е в партньорство с [K]oncept Beauty & Café и [K]oncept 7.

Снимки: Мариан Велев

13

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*