6
сеп
2017
68

Oh la la мисия безкрайно лято

Здравейте, не знам за вас, но никак не мога да се сбогувам с лятото, слънчевите лъчи и топлото време. Тези дни се замислих как да направя прехода към новия сезон по-лесен и като по поръчка попаднах на

Oh la la преференциалните тарифи за далечни полети на Ер Франс. Бърз поглед в списъка ми даде няколко чудесни идеи, както и ми припомни едно зимно пътуване.

Styleinspiratrice_Miami_AirFrance_Ohlala5

Всъщност, след дългата и сурова зима на 2012г. с моята най-близка приятелка решихме, че не можем да си причиним подобно нещо още веднъж. Започнахме да кроим планове и след редица проучвания стигнахме до извода, че най-доброто решение е … да отидем в Маями!

Този пост бе подготвен преди настоящите събития. През последните дни следя активно обстановката там и стискам палци, въпреки усложнената метеорологична ситуация, Ирма да премине леко и да няма жертви и сериозни последици за хората там. Близки мои приятели отскоро живеят в Маями и са в мислите ми. Ако всичко е наред, това е и остава предпочитаната ми дестинация за зимните месеци.

Styleinspiratrice_Miami_AirFrance_Ohlala1 Styleinspiratrice_Miami_AirFrance_Ohlala7
Всъщност, нямам никакви спомени от студа и снеговете на 2013. Помня, че след коледно-новогодишните празници броях само дните до полета, а през януари ходех по магазините, за да си избирам бански! В момента, именно Маями е на много добра промо цена от 589 евро, която е валидна до 21 септември, а полетите трябва да се осъществят до 30 юни 2018г.

Styleinspiratrice_Miami_AirFrance_Ohlala3

От личния си опит препоръчвам посещение през февруари – помня, че кацнахме на 29 градуса и преходът от зимни дрехи към шорти и джапанки беше повече от лесен!

Бяхме си наели апартамент в Маями бийч и рент-а-кар, така че обикаляхме доста из Флорида: Бока Ратон, Форт Лодърдейл, Палм Бийч, Дъ Кийс, Кий Уест… уникални места с незабравими гледки, безкрайни плажове и хубава храна.
Много ми се иска да се върна отново там, за да: посетя мач на Miami Heat, както и да отида до Хавана (тя се намира само на 90 мили от Кий Уест и почти можехме да я видим от там!)

Докато гледам списъка с промоциите* на Ар Франс (те са над 50 фантастични кътчета по целия свят– можете да ги видите тук), си набелязвам още и:

  • Хавана (както вече споменах)
  • Лос Анжелес
  • Форт де Франс
  • Лима
  • Чикаго

Като гледате дестинациите, коя ви харесва най-много? :)

*Тарифите са валидни до 21 септември, за двупосочни полети, включват такси. За подробности за конкретни дати и дестинация, вижте сайта на Air France.

68

You may also like

Независимо какво ще ни донесе новият сезон, винаги ще имаме Париж
Бягство. Свят. Kenzo
Кола за пътешествия

2 Responses

Leave a Reply


*