28
май
2017
81

Как да носим шорти със сатенени обувки с ток?

В днешния пост продължавам темата за панталоните и за нетипичните градски комбинации. Шорти, съчетани със сатенени обувки? Всъщност, ако се вгледате в снимките, които не са в цял ръст, едва ли на първо четене бихте съчетали с настоящите липсващи елементи (нито пък аз, впрочем).

Styleinspiratrice_Hogl_InaAssa-1

От началото на годината продължавам предизвикателството на панталона – спортен, с висока талия, бели дънки, а сега добавяме и шорти. Неочакваното се допълва и от сатенените обувки, които априори са сякаш направени за официални рокли и поли, с които да превземем всяко най-изискано събитие.

Styleinspiratrice_Hogl_InaAssa-4

С този експеримент искам да покажа, как супер лесно можем да преобразим един корпоративен стайлинг, като добавим неформални шорти с перфектна линия и кройка. Завършващ акцент са тези сатенени цикламени обувки, пищно гарнирани с перли – тотално в тенденциите на сезона. Много ги харесвам, защото ме вдъхновяват да ги нося по най-различни начини и комбинации!

Styleinspiratrice_Hogl_InaAssa-2

Всъщност, тук комбинирам любими предпочитания – обувките на Högl, които освен ефектни и елегантни, са супер удобни. Изборът ми на дрехи също не е случаен – те са от капсулната колекция Mademoiselle Credo by Ina Assa на талантливата млада дизайнерка Ина Асса. Ще познаете колекцията по квадрата, който е отличителен елемент на всяка една от дрехите, както и по парижкия шик, който излъчват.

Styleinspiratrice_Hogl_InaAssa-3

Харесва ли ви тази комбинация? Напишете ми в коментар отдолу какво мислите! :)

Блейзер, топ и шорти – Mademoiselle Credo by Ina Assa

Обувки – Högl
Снимки: Мартина Тодорова

81

You may also like

Мечтаната дестинация: Мексико с Биляна Траянова
Разходка в Париж: моите 3 любими маршрута
Как възвърнах блясъка и свежестта на кожата си в няколко лесни стъпки

4 Responses

  1. Vanina

   Благодаря ти, Нина! :) <3 Радвам се, че ти е харесала, а обувките са голямо попадение!

 1. Дима

  Много стилно и в същото време свежо, цветно и младежко! Чудна комбинация, харесва ми и определено бих пробвала. :)

  1. Vanina

   Благодаря за коментара! :) Мисля, че и времето вече е благоразположено към нас и спокойно можем да си носим късите панталони ;)

Leave a Reply


*