21
май
2017
74

Inspired by Victoria Beckham или когато малкото е повече

Днес, заедно със Сердика център, съм ви подготвила една идея за стайлинг, вдъхновен от Виктория Бекъм. Навярно ще се запитате защо точно Виктория?

От години следя и се възхищавам на тази жена, истинска бизнес дама, стратег и мечтател, модна икона. Това, което ме впечатлява в нейния стил е вярата в собственото усещане, в инстинкта за това, как трябва да изглеждаме и какво да носим (като не забравим да се огледаме до най-малкия детайл преди да излезем от вкъщи :) ).

Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (1) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (2) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (5)

Виктория Бекъм съветва да балансираме визията си като оставим нещо и на въображението (тоест, ако акцентираме на краката си, запазваме горната част на тялото покрита и обратно). Друг ценен принцип е

инвестирането в качествени, класически дрехи и аксесоари,

които ще можем да носим отново и отново.

Любимият ми съвет е свързан с това, че винаги „малкото е повече“.  Колкото по-семпли и непринудени са изборите ни на облекло, толкова по-лесен е животът. Според мен тук има един тънък момент,  който заедно с детайлите по днешния стайлинг, ще откриете в блога на Serdika Center.

Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (6) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (7) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (8)

Панталон и риза – H&M
Чанта – Högl
Обувки и слънчеви очила – Guess
Снимки: Martina Todorova

74

You may also like

Мечтаната дестинация: Мексико с Биляна Траянова
Разходка в Париж: моите 3 любими маршрута
Как възвърнах блясъка и свежестта на кожата си в няколко лесни стъпки

Leave a Reply


*