Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Herbae par L’Occitane: неопитомената красота на природата, събрана в аромат

06/03/2019

Herbae par L’Occitane: неопитомената красота на природата, събрана в аромат

Herbae par L’Occitane е най-новият аромат в семейството на L’Occitane en Provence. Да си призная честно, нямах търпение да го пробвам, защото историята му много ми допадна. Посланието на тази парфюмна вода е свързано с бягството от всекидневието и рутината, с обръщането към онази първична и неопитомена красота, към дивото сърце, което всяка една от нас носи в себе си.

Ароматът дойде при мен с това послание в най-точния момент. В последните седмици се чувствах притисната от всекидневието, от сивата градска среда, от мрачните зимни дни, от задачите, които никога не свършват. Наясно съм, че в живота винаги има и такива моменти, но си давам сметка, че е хубаво да си припомним и за мечтите, за природата, за малките бягства, които можем да предприемем, за да се завърнем променени и заредени.

Един малък флакон, обгърнат с рафия и нежнозелен цвят събира в себе си аромат на младост, на пролет, на свобода, на природа и на много красота. Кой не мечтае поне за едно от тези неща, а защо не – за всички тях заедно?

Аз съм 100% градско момиче, което обича динамиката и нестихващия ритъм на големия град. Това не ми пречи да мечтая за разходка сред природата, за пътешествие до непознати и далечни места, за непланирани приключения и незабравими преживявания. Сетивата ми винаги ще искат да се насладят на букет от диви полски цветя, да се радват на светлината на слънцето, да усещат ароматите на диворастящи треви, дива роза и къпина.

Свежи върхови нотки на бергамот и розов пипер, сърцевина от дива роза и къпина, финални акорди с ухание на сладка диворастяща трева, подправъчни нюанси на кашмеран. За финал – докосване на мускус.

Аромат, който трябва да се усети в цялост така, както трябва да се види шедьовър на майстор художник, защото думите никога не ще съумеят да опишат така, както очите.

Herbae par L’Occitane буквално и преносно е зелен, свеж и пролетен. В един флакон е събрана красотата и необятността на събудената природа на Прованс. Природа, изпълнена с живот и с наслада за сетивата. Парфюмна вода, която е свежа, провокативна и разгръщаща се върху кожата.

За пълноценно усещане допълвам с нежен душ гел и лосион за тяло. След моето благоуханно бягство съм готова отново за своето динамично всекидневие!

А съвсем скоро предстои и специална изненада за вас – читателите на блога! Следете ме в инстаграм и фейсбук за подробности!

Авторски материал, базиран на личен автентичен опит, в партньорство с L’Occitane en Provence.

Снимки: Мартина Тодорова

22

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*