Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg Лайфстайл

And you, what would you do for love?

07/11/2017

And you, what would you do for love?

This post is also available in: Английски Френски

Виждали ли сте тази кампания на Диор? Първите дни, когато стартира т.нар. веригата на любовта – Dior Love Chain, следях с интерес отговорите на хората и непрекъснато се чудех как бих отговорила на този въпрос. И докато се чудех,

получих предизвикателство да се включа. And you, what would you do for love?

Какво бих направила за любовта? Прехвърлях в главата си различни идеи и възможности. Като например: да замина в друга държава, да науча чужд език, или да остана тук… Сценарии, които или бяха в полето на саможертвата или неща, които по принцип бих направила (включително и най-вече от любов към себе си). Така, в един момент дойде и моят отговор:

Всичко и нищо

: )

Интересното е, че извън рекламния ефект, това е първата благотворителна кампания на Диор. За всеки пост с хаштаг #DIORLOVECHAIN модната къща ще дарява по 1 щатски долар в полза на WE Charity, Канада. Асоциация, която подкрепя достъпа до образование на момичета в Кения.

Кампанията започна почти едновременно и с лансирането на един от най-иконичните аромати на марката – Miss Dior. Аромат, роден по задание на Кристиан Диор, което гласяло: създайте ми аромат, който мирише на любов.

А вие какво бихте направили за любовта?

Снимки: Мартина Тодорова

 

18

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*