Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Uncategorized @bg Лайфстайл

Не си падам по Хелоуин, но имам шик идея

30/10/2017

Не си падам по Хелоуин, но имам шик идея

This post is also available in: Английски Френски

Не знам за вас, но никога не съм си падала по масовите костюми за Хелоуин, по „страховитите“ гримове или залитанията по (уж) секси маскировките. До момента беше лесно, защото не се поддавах на тези вълнения. Тази година получих покана, която исках да приема.  Така ми дойде идеята за облекло, което да е шик, да е стилно и да носи духа на маскарада.

Всъщност, преди да ви разкажа за идеята за облеклото, ще споделя, защо съм против цялото това страшно маскиране. Мисля, че в днешно време е безсмислено да купувам костюми, които са кофти качество, идват от другия край на света, обличат се един път и после се мотаят из къщи, докато не стигнат до кофата за боклук. Не мога да го приема за редно и в никакъв случай не е отговорно към околната среда и планетата.

Много по-близо до себе си усещам идеята за Венецианския карнавал, отколкото за тикви, кървясали физиономии и разголени вещици.

Моята идея е лесна за реализиране, залага на шика и елегантността и може да се носи дълго след 31 октомври. Взех една от любимите си официални черни рокли, чорапогащник на точки, маска в стил „Черния лебед“. Поиграх си малко с тъмния драматичен грим на очите и устните, нарисувах си бенка и voilà!

 

Вие ще се маскирате ли?

 

Снимки: Мартина Тодорова @ Planet club

Рокля: Георги Флоров

 

26

Written by:One comment
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*