Fashion blog and lifestyle storyteller

featured Лайфстайл

DIY: съвети за първа среща с Badoo

31/10/2017

DIY: съвети за първа среща с Badoo

This post is also available in: Английски

Ходенето по срещи е забавно и е чудесен начин да се срещнем с нови хора (и с някой по-специален), както и да излезем от зоната си на комфорт. Може да отнеме време преди да срещнем правилния човек, но остава интересно преживяване и не е за изпускане. За да му се насладим по най-добрия начин, е добре да го правим със стил и увереност.

 

В началото на 20-те ми години ходех с голямо удоволствие на онлайн срещи. Днес ми се струва, че процесът е доста по-развит, особено благодарение на специализирани приложения като Badoo .
Всъщност, за първи път чух за тях, когато учех във Франция. В световен мащаб Badoo е най-голямото приложение за срещи с 340 млн. регистрирани потребители! Това е сигурна и надеждна платформа, чрез която хората могат да се срещнат. Настройвате филтрите и voilà! Срещате се с когото, когато и където си пожелаете. Налични са всички елементи – чат, статистика на посещенията, любими профили и съвпадения, за да помогнат да се установи смислен контакт. Всичко това се случва на база на обективни и проверени критерии – общи приятели, данни в профила и т.н. Освен това има модериращ екип, който 24/7 следи за сигурността и безопасността на преживяването.

Е, след като това е налично, остава да си изработим и добра стратегия за стил. Направила съм кратък списък от лесни и много ефикасни трикове за първа среща:

 

  1. Бъди себе си. Постарай се да извадиш най-доброто на преден план, без да се престараваш. Помисли за силните си страни или нещата, които са ти най-важни: хубав маникюр, нова рокля, прическа… но нека изглежда сякаш е постигнато без усилие.
  2. Бъди шик. Не се притеснявай от (леко) официален вид. Женствена рокля, фино бижу, копринен шал – те винаги са добра идея.
  3. Бъди в комфорт със себе си – равните подметки определено са добра идея за първа среща. (Освен, ако няма специфичен дрескод.) С тях облеклото може да изглежда и леко по-неформално.
  4. Бъди естествена – отиди на фризьор за прическа, но го направи в деня преди срещата. По този начин косата ще намери собствената си форма и ще изглежда по парижки небрежна, което винаги е добра стратегия! Не прекалявай с грима. Аз лично обичам да наблягам на очите и да нося леко червило в розовите или коралови тонове. Така се подсилва естествения блясък на лицето и няма риск от отпечатано по чашата червило, нито се налага час по час да проверявам дали цветът му все още е на устните ми. (Вместо да се фокусирам върху срещата си! 😉
  5. Бъди стилна – носи хубави материи. Коприна, памук, вълна, кашмир, лен – те винаги придават луксозно излъчване и на най-изчистения стайлинг.
  6. Бъди щастлива. Одри Хепбърн е казала, че щастливите момичета са най-красиви. Не забравяй усмивката – известна като най-големият разхубавител на всички времена!
  7. Бъди уверена: попаднала си на готин човек, имате среща и в допълнение – стратегията за стил и подготовка е налична. Успех!

Снимки: Мартина Тодорова

48

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*